2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه چیز بد ازش بخواه

ببین بازم میگه چشم

اگه گفت چشم

که اره

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
واسه منم قبلا اینجوری بود الان خیلی بیشور شدههه

درود بر تو 

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  

مشخص نمیکنه ممکنه با شخصیت باشه ممکنه زبون باز . باید خودت تشخیص بدی ، فقط به رفتارش با خودت نگاه نکن ، ببین با اعضای خونواده اش ، پدر و مادرش چطور رفتار میکنه . معمولا افراد وقتی ی رابطه براشون عادی میشه دیگه خیلی احترام نمیذارن . ببین با اونام اینقدر خوب رفتار میکنه

دقیقا مثل شوهرمن

همشش دعوا همش بحث 

پسره بیشورر😐اصلا کات بره خونه باباط

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑
همشش دعوا همش بحث  پسره بیشورر😐اصلا کات بره خونه باباط

باباش

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑
اگه داره برات 100 بازی میکنه تو هم براش 100 باش 90 هم ک باشی اذیتش میکنه و طولانی مدت میترکونتش

ینی چی؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
اوهوم دقیقاا عقد نکردی حالا؟

نبابا فعلا،قصدشو داریم ک دارم پشیمون میشم😐

در اینجور مواقع دو مورد مرد داریم 

یکی مردی که مثلا خودشم مخالف اون حرفا نیست  و قبولشون میکنه  و مثلا اگه یه بار اشتباه کردی قبول نمیکنه

یکی مردی که کلا نمیتونه  به زنش نگه چشم 

اولی یه مرد فهیم و با فکره که مدیرت میکنه 

دومی یه مرد بی جرئت و بی دست و پاست که فقط بلده بگه چشم‌

انشالا که نامزد شما اولیه 🌸

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
انشالله هرچی خیره عزیزم،من چهارساله ازدواج کردم😑بعداز ازدواج کم کم اخلاق های بدشو رو کرد😐

اینم بعد دوسال اخلاقای گندشو داره رو میکنه