2777
2789

لایک#  

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با کسی ک دوسش دارم نه اما یه دوستی تو نی نی سایت  تقریبا دو هفته پیش گفت اگه سوره احزاب رو تو ساعات سعد (تو گوگل پیدا میکنی ساعات سعد رو) روی یه کاغذ بنویسی بذاری تو کوزه ای ک تا حالا توش آب نریختن درشو ببندی بذاری لای لباسات یه جای تاریک به زودی ازدواج میکنی 

منم نوشتم گذاشتم تو کوزه لای لباسام الان یه خواستگار دارم اتفاقا براش تاپیک هم زدم ب سرعت کاراش داره اوکی میشه انقد ک خودم استرس گرفتم انقد  تند تند همه چی داره پیش میره

نذر نه ولی دعاکردم راز ونیاز کردم جواب نداد

نشد

قسمت نبود

خوشبخت شه با همسرش

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
نه نتونستیم . بعد چند سال جدا شدیم😔

الهی عزیز دلم منم یه نفر بود خیلی دوسش داشتم یه سال دعا کردم برای این که باهم ازدواج کنیم ولی آقا خیامت رو تمام کمال انجام داد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد سه سال از زندگی افتادم

با کسی ک دوسش دارم نه اما یه دوستی تو نی نی سایت  تقریبا دو هفته پیش گفت اگه سوره احزاب رو تو س ...

ینی خواستگارت خوبه و همه شرایط تو رو داره من خواستگار زیاد دارم ولی هیچ کدومو نپسندیم یا اگرم پسندیدم بهم خورده

الهی عزیز دلم منم یه نفر بود خیلی دوسش داشتم یه سال دعا کردم برای این که باهم ازدواج کنیم ولی آقا خی ...

ما نذر امام رضا کردیم 

هم اون هم من جدا جدا نذر کردیم رفتیم تا اونجا

یهو نمیدونم بعد چند سال دوستی یهو ازم سرد شد رفت. منم پیشو نگرفتم حتی سراغمم نگرفت الان با یکی دیگه دوسته . بعدا

هر کار کردم برا برگشتنش ولی نشد

خدایا تحمل و صبر بده لطفا.تا قوی باشم
نذر نه ولی دعاکردم راز ونیاز کردم جواب نداد نشد قسمت نبود خوشبخت شه با همسرش

خیلی تلخه همیشه یه حسرت ته دل آدم میمونه البته نمیدونم شاید اگه با خودم این شرایطو مقایسه کنم چون شرایط بدی رو گذروندم شاید اگه ازدواج خوبی بکنم و طرفمو دوست داشته باشم کامل از سرم بیوفته

ینی خواستگارت خوبه و همه شرایط تو رو داره من خواستگار زیاد دارم ولی هیچ کدومو نپسندیم یا اگرم پسندید ...

ببین تمام و کمال اونی ک میخوام نیست اماااا هفتاد هشتاد درصد با معیارام جوره 

خیلی تلخه همیشه یه حسرت ته دل آدم میمونه البته نمیدونم شاید اگه با خودم این شرایطو مقایسه کنم چون شر ...

اره ان شاءالله از سرت بیفته

داغش وحسرتش رو دلمه هنوز

با هراتفاقی میگم کاش یه بار اومده بود خواستگاریم کاش فقطططط یه بار باهاش حرف زده بودم

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
ما نذر امام رضا کردیم  هم اون هم من جدا جدا نذر کردیم رفتیم تا اونجا یهو نمیدونم بعد چند سال ...

چقد جالب ما باهم نذر زیارت عاشورا کردیم میگفت من برم مشهد بس میشینم تا تو رو بهم بده دو روز نشده زد زیرش کلا سرد شد ازم دیگه جوابمم نداد من میمردمو زنده میشدم فگقشنگ من مرگو به چشمم میدیدم سر یه سال نشد زن گرفت عروسیشو به چشم دیدم ساعتی که با سلیقه هودم خریده شده بود دست خانوم دیدم مبارکش باشه ولی حداقل خدا باید بابت کاری که در حقم کرده بود یذره میذاشت تو کاسش نذاشت