2777
2789
عنوان

کسی بوده لپ های نوزادش اینطوری بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 83 پست
اگه خوب شد  یه دعایی بکن واسم ازاین همه گرفتاری خلاص شم🙏🙏

سلام دوست عزیز دیشب پماد ان ان زدم برا دخترم خدا خیرت بده واقعا تاثیر داشت و عالی شد،از صبح همش دعات کردم ،ممنون فدات شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز دیشب پماد ان ان زدم برا دخترم خدا خیرت بده واقعا تاثیر داشت و عالی شد،از صبح همش دعات ...

سلام .خداروشکرانشالله همیشه تنتون سلامت باشه .ممنون عزیزم لطف میکنی واقعابه دعای شماعزیزان نیازمنداین روزا😘❤

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
انشالله هر مشکلی داری هرچه زودتر برطرف بشه عزیزم 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
دقیقا دختر منم از ۲ هفته بعد تولدش اینجوری شده تا الان،بعضی روزا انقدر قرمز میشه انگار اب جوش ریختن، ...

دقیقا بعد از استفاده از کرمه دو هفته طول کشید که کلا از بین رفت قرمزی صورتش

انگار که اصلا خشکی و حساسیتی نبوده

دختر منم دقیقا همینجوری میشه،کرم خارجی ک بهت داده بود بیودرما نبود؟

کل نسخه ش نزدیک ۳۰۰هزارتومنی شد

اما حاضربودم هرچی باشه بدم‌که صورتش خوب شه

طفلی خیلی صورتش خارش داشت بعضی وقتا انقدر میخاروند صورتشو که خون میومد مجبور بودم آروم دستاشو ببندم 

خداروشکر که خوب شد 

انشالله دختر شماهم خوب میشه

دقیقا دختر منم از ۲ هفته بعد تولدش اینجوری شده تا الان،بعضی روزا انقدر قرمز میشه انگار اب جوش ریختن، ...

ببین پارچه ی نخی رو چندتا تا بکن بذارش داخل رو بالشتیش و بذار زیر سرش 

پتو هم سعی کن ملافه یا چلواری قدیمی براش بخری بندازی روش 

بعنوان تشک هم همینکارو بکن ملافه رو تا کن بنداز زیر پاش 

اینا خیلی نکات ساده ایه اما رعایت کنی خیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنی خوب میشه تا دوسالگیش کم و بیش داره 

یعنی تا وقتی شیرتو میخوره

دکتر میگفت این بچه ها ذاتا اینجورین حساسن مثه برگ گل که باید ازش محافظت کنی صورتش هم همینجوریه