2777
2789
عنوان

خط قرمز مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 32 پست
یعنی بحرانیه وضعیتش 

گفتن ۱۷ مورد کله خراسان رضوی 

دقیق مشهدو نمیدونم چند مورده

ولی خوب وقتی میان مسافرت مام میگیریم دیگه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما قرار بود سال تحویل بیایم که  کنسل کردیم.اوجه بی شعوریه

اره بخدا بعضیا نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن بابا خانواده شماهم تو این کشورن اگه طوریشون بشه به خاطر ندونم کاریاشونه ما جمعیت مسن زیاد داریم و اینکه با وضع خوراک ایران همه نقص ایمنی دارن خدا کنه همه فقط یه هفته نرن همه چی اوکی میشه

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
بیا ببین یه سری مردم بی عقل و بی فکر با ماشمالیها چه کردن ،کلی پلاک غریبه ،دوستم ازلاهیجان بهم خبردا ...

ببخشیدا دیدی گوسفندارو یکیشون میره ی سمت باقیشونم میرن اونجا . یسریا ژنشون ی نسبتی با اونا داره.

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ببخشیدا دیدی گوسفندارو یکیشون میره ی سمت باقیشونم میرن اونجا . یسریا ژنشون ی نسبتی با اونا داره.

واقعا،ماچه گناهی کردیم اینجایی هستیم،ایکاش تو صحرای کالاهاری بودیم ،تاتعطیلات میشه میان داغون میکنن میرن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
بیا ببین یه سری مردم بی عقل و بی فکر با ماشمالیها چه کردن ،کلی پلاک غریبه ،دوستم ازلاهیجان بهم خبردا ...

هفته های بعد خدا به داد برسه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست