2777
2789
عنوان

تمنا میکنم حتما بخوانید و جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دوباررفت دکتر گفت اصلا بیمارستان نرید که بدترمیشید خونه خودتوتواول درمان کنید الان ۱۱ روزه که خود ...

از کجا فهمید ک کرونا گفته

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اگر ملت رفتار قابل پیش بینی داشتن ،مشاعل رو هم تعطیل میکردن ولی همین الان بردارن یسری مشاعل رو تعطی ...

دیگه خودشونم باید کنترل کنن چینم که میگن فرهنگ دارن حرف هست ممنوعیت گذاشتن که نرفتن بیرون بعدهم اونجا خیلی بیشتر بود تعدادمبتلاهاجرعت نکردن بیرون برن

نه دوباررفت دکتر گفت اصلا بیمارستان نرید که بدترمیشید خونه خودتوتواول درمان کنید الان ۱۱ روزه که خود ...

یعنی کرونا گرفته بود

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
دارو چی میخوره یا دارو گیاهی

داروهایه سرماخوردگی چندبارسرم وامپول گرمیجات زیاد خورد البته دوتا ازخواهرم بودن بزرگه کم بود کوجیکه که ۱۸ سالش بود علائم کرونا داشت انقدر رعایت کردن جفتشون که خوب شدن 

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
منم فک میکنم چیزی تو گلومه عطسه میکنم گاهی

ترس نداشته باش ک سیستم ایمنی بدنتو ضعیف میکنه.سماخوردگی ساده اس اویشن زیاد دم کن بخور

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
از کجا فهمید ک کرونا گفته

همه علائم تب ۴۰ درجه اولش کاملاشبیه سرما خوردگی بود بعد نفس تنگی شدید بهش اضافه شد که دکترگفت اگه تا دوروز دیگه قطع نشه بروبیمارستان که بعد ۱۱ روز خوب شد

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍