2777
2789
عنوان

عروس بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 26 پست

من جان باشم میندازم وسط مرداد...یا هم نمی‌گیرم وبیخیال میشم.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه الان سه ماههه که خونه گرفتیم وهمه چی آماده است الکی داریم پول رهن میدیم 

اشکال نداره بذاره بگذره بنداز عقب

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

فقط ی چیزی بگم

ما عروسی هجدهم دعوت بودیم تقریبا ۲۰ نفریم

اماااااا فقط مادرشوهرم تنها میره

هیشکی قبول نکرد بره، اونم چون بچه خواهرشه مجبووووور شد ک بره وگرنه ب دلش نیس

حالا خودت حساب کن

راستی اگه کنسل کنی بندازی عقب اماکن گفته تالار هیچ هزینه‌ای نباید کم کنه

هیچکس نمیاد از چهارصد نفر نهایت بیست نفر میان اونم مجبوری

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
آخه الان سه ماههه که خونه گرفتیم وهمه چی آماده است الکی داریم پول رهن میدیم 

شبا برید بخوابید خونتون نمیشه؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عروسیتو بنداز عقب یکی از اقواممون عروسی گرفت کلا هیچکس به جز خانواده هاشون نرفت کلی غذا موند رو دستشون تالار خالی

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

من خودم نظرم اینه که خونه مادرشوهرم یه مهمونی مختصر بگیریم باخانواده وفامیلای نزدیک بگیریم یه لباس عروس بپوشم وبریم اتلیه هم الکی کلی خرج نمیکینیم نمیکنیم تو این گرونی هم اینکه لباس عروس پوشیدم ...ولی شوهرم میگه میگه عروسی بگیریم میترسم چند سال دیگه پشیمون بشی 

من خودم نظرم اینه که خونه مادرشوهرم یه مهمونی مختصر بگیریم باخانواده وفامیلای نزدیک بگیریم یه لباس ع ...

راست میگه عروسی بگیر صبر کن ایشالا زودتر بره بعد بگیر من بهترین عروسی گرفتم یه لباس عروسمو دوست نداشتم الان همیشه دوست دارم بازم یه لباس عروس خوشگل  بپوشم

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!