2821
2789
نی نی من  دیگه شد مامان..۴ سالشه.ی عروسک داره ایقد بهش میرسه میگه داداشمه.دارم بزرگش میکنم😑😑

ای جانم عزیزم  بازم هنوز شیرینی خودشو داره واس مادرا بچه هامون همیشه نی نی آن😀😀

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک سالگی دخترم  اونم خونه پدر شوهرم 🤪

😱😱😱😱

😂😂😂😂😂😂😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
😨😨😨😨چیکار کرده

کرم رو خودش  رو فرش و بالشت  خالی کرده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
شیر خشک میدیم بخوره😁

من شیر خودمو میخورد ک لپ داشت ولی خو اره شیرخشک خیلی خوبه چون همه ویتامین هارو داره و آهن داره.تغذیه هم مهمه.الان ک ۴ سالشه وزنش حدود ۲۰ هست.قدش هم عالیه.کلا بچه باید پر باشه و لپ داشته باشه ولی ن چاق خوبه ن لاغر😍

جوجه من

وای چ بامزس تو اون لباس فرم گشاد😍😍😍😍

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
والا فک نکنم توهم بتونی جلوشو بگیری.خودش کارشو بلده🤗😁😘😘😘انشالله موفقیت و خوشبختیشو ببینی😘

اونک آره منم از پسش بر نمیام اونم پسر .مرسی گلم 😘😘

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز