2777
2789
عنوان

کمک فوری فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توروخدا برام دعا کنید من فقط خودمم شوهرم ک صبح میره ظهر میاد دوباره میره شب میاد مامانم هم ک بابام عمل قلب داشتن و دوتا بچه هنوز تو خونه دارن مادر شوهرم ک کارای خونه تکونیشو انجام میده میده فقط خودمو و خداهستیم

منم جفتم پایین بود

باآی وی اف باردارشده بودم

عین نه ماه رواستراحت مطلق بودم تابه خیر گذشت البته من خونریزی از پریود بیشتر داشتم ودوماه به خاطر خونریزی زیاد بستری شدم ولی ارزش اون همه سختی روداشت،شما هم خیییلی استراحت کن انشاالله نی نی روسالم درآغوش بگیری😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
منم جفتم پایین بود باآی وی اف باردارشده بودم عین نه ماه رواستراحت مطلق بودم تابه خیر گذشت البته من ...

من فعلا ک کمه خیلی خستم دلم میخواد از خونم برم بیرون ولی کجا برم اخه

من فعلا ک کمه خیلی خستم دلم میخواد از خونم برم بیرون ولی کجا برم اخه

درکت میکنم ولی به خاطر این مدت کوتاه تحمل کن که انشاالله بعدش شیرینی وآسونی هست،اونوقت همه جا باکوچولوت میتونی بری ولذتشو ببری،الان بیشتر مردم به خاطر ویروس خونه نشینن خودتوسرگرم کن باکتاب،دعاها،فیلم و...

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

نمیخوام به ترسونمت ولی بارداریت خارج ار رحم نیست؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤