2789
دیگه میترسم از استخاره 

اگ کسی که استخاره کرد آدم مطمئنیه اعتماد کن

من دوتا خواستگار داشتم یکیش فوق العاده پولدار بود یکی هم خیلی معمولی ولی دوستش داشتم ولی دلم پیش اون یکی دیگ بود بخاطر پول میگفتم عشق پول نمیشه این چی داره و چی داره و مهم ایناس استخاره کردم حاج آقا بدون ک من اصلا بهش بگم واس ازدواج فقط گفتم نیت کردم بگیر حاج آقا گفت دخترم ظاهر و پول نبین فقط من شاخ در آوردم از کجا فهمید گفت خوب نیست 

بعد واسه کسی که دوستش داشتم گفتم گفت بسیار نیک

الان باهاش ازدواج کردم دو سال از زندگی مون میگذره هم ماشین گرفتیم هم کار عالی هم خیلی خوشبختیم هم بهترین خونه وسایل 

ولی اون آقا بعدها شنیدم زن صیغه ای خیلی داشته 

تازه خواب هم دیذم که به دستم کلاغ داشتم یه دستم کبک تعبیرش رو هم حاج آقا گفت کلاغ مرد فاسق کبک مرد ممتاز و نیک و خوب ک من دیگ مطمئن شدم

خدا یک جورایی بنظرم راه درست رو بعضی وقتها جلو راهت میزاره

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگ کسی که استخاره کرد آدم مطمئنیه اعتماد کن من دوتا خواستگار داشتم یکیش فوق العاده پولدار بود یکی ه ...

الان ینی من چرکنم وای 😥😥😥 میگی ینی دوباره استخاره کنم 

الان ینی من چرکنم وای 😥😥😥 میگی ینی دوباره استخاره کنم 

میخوای شماره اون حاج آقا بهت بدم ؟

ولی خب به کسی ندی و موقع اذان هم تماس نگیر 

البته که اینم قبول دارم ندای قلبت هم گوش بده 

خو ول كن اگه ميترسى  با همون عقلو قلبت بگير  بنظرم براى اين چيزا استخاره خيلى درست نباشه ...

گرفتم میانه درومد ن خوب ن بد ‌. بابامم گف واس ازدواج  استخاره نمیگیرن گف تو ۱۰۰ تا استخاره باز کن ۱۰۰ مدل در میاد همش ن خوب در میاد ن بد 

گرفتم میانه درومد ن خوب ن بد ‌. بابامم گف واس ازدواج  استخاره نمیگیرن گف تو ۱۰۰ تا استخاره باز ...

ب حاج آقا زنگ زدی چی گفت دقیقا بگو ببینم؟