2777
2789
عنوان

برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
😩 وای خدا،پس نظر خودش چی؟واقعا چجوری بعضی مادرا دلشون میییاد

دارم میمیرم از غصه

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
اونم به راحتی پا پس کشید؟

گف نمیتونم دل مامانمو بشکنم

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دل تو دل نبود؟ مادرش بهونه بوده خودش نخواست سعی کرد؟ تلاش کرد؟ نظر مادرشو عوض کنه؟ خواهش میکنم ...

منم همین حرفا رو هزاربار ب خودم گفتم

ازش متنفر شدم

ولی نمیتونم فراموشش کنم

نمیتونممممم واقعا

منم همین حرفا رو هزاربار ب خودم گفتم ازش متنفر شدم ولی نمیتونم فراموشش کنم نمیتونممممم واقعا

اتفاقا هیچ وقته وقت فراموش نکن

به مادرش فکر کنم خودبخود از هرردوشون متنفر میشی شروع کن قران بخون سه روز روزیی هر چند بار که حوصلت کشید بخون قول میدم اروم میشه