2777
2789
اگر خانواده هادرجریان عکس هستند هردوطرف بده 

نه کسی در جریان نیس 

با خودم مطرح کردن

عکس خودشو داده

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
ممنون عزیز  یه خواستگار عکس صورتمو خواسته با حجاب ها  نمیدونم بدم یا بگم حضوری بیاد ببین ...

خونتون اومده؟خانواده ها درجریان باشن درجریان عکس بده وگرنه نده بهش بگو مامانش بزنه خونتون و اجازه بگیره از خونوادت براعکس  ظاهرا بده ممکنه ناراحت بشن ولی خوبه این کاربنطرم عقلانی و محتاطانه هست

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونتون اومده؟خانواده ها درجریان باشن درجریان عکس بده وگرنه نده بهش بگو مامانش بزنه خونتون و اجازه بگ ...

نه راه دوریم 

منو ندیده اصلا

احساس میکنم حقشه منو ببینه

ولی دلم راضی نیست ب عکس 

یه عکس پرسنلی بیشتر نیستا 

باز یه جوریم😔

نه راه دوریم  منو ندیده اصلا احساس میکنم حقشه منو ببینه ولی دلم راضی نیست ب عکس  یه عک ...

اهان پس خاستگاری رسمی نکرده نمیدونم عزیزم من خودم تواین موارد ترسوهستم تازه اشناشدین؟بفرس ولی بذار توزمانسج که نتونه اسکرین برداره یاسیو کنه اینجوری هم خوبه هم خیالت راحته بنطرم بفرس خوب اومده استخارت توش درمورد حکمتو اینااومد که ظاهرقضیه بده اماباطنا خوبه قظیه تو نیتت همون عکس فرستادنه بود دیگه خوب اومد ولی حتمابذار زمانسنج

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اهان پس خاستگاری رسمی نکرده نمیدونم عزیزم من خودم تواین موارد ترسوهستم تازه اشناشدین؟بفرس ولی بذار ت ...

اره عزیز تازه داریم اشنا میشیم

خودمم از این مدل اشناییها حالم بهم میخوره😑😑 ممنون عزیزم دعا کن برام😘😘😘😘😘

تسبیح و دست بکش صلوات بفرست و نیت کن اگه عدد زوج اومد یعنی خوبه اگه عدد فرد آوند یعنی بده بعد یه جای ...

ممنون عزیزم