2777
2789
عنوان

بچه ها ما که

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست
اخ منو دخترم همیشه خونه ایم حالا رفت امد هم نداریم حالا بنظرت اشکال نداره زود ب زود دستامون نشوریم ا ...

نه خونه اید جایی نرفتید که ولی شوهرت میاد بگو حسابی بسابه ازبین بره میکروب خخخ

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

به هیچ وجه فردا از خانه  خارج نشوید!

این پیامو الان فرستادن

دوستی در آتش نشانی بهمون خبر داده داخل خونه بمونید بیرون نیایید آب زیاد بخورید  فردا صبح در فضای بیرون نباشید.

اگه توجه کنید تو هوا بوی گاز میاد

سم ادورانت پاشیدن برای مهار تکثیر ویروس

(جدی بگیرید و منتشر کنید تا بقیه هم خبردار بشن🙏🏻🙏🏻)

امشب از ساعت 12شب تا ٧ صبح براي بار دوم  براي مبارزه با ويروس كرونا ،اسمان ايران اسيدپاشي و سمپاشي ميشود در منزل بمانيد، در و پنجره هارو ببنديد.

حتی امشب هوا بسیار آلودس.

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی از خونه بیرون نمیره واسه خرید؟ 

شوهرم میره بیرون ولی قبل از خونه اومدن دستاشو ضدعفونی میکنه

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
نه خونه اید جایی نرفتید که ولی شوهرت میاد بگو حسابی بسابه ازبین بره میکروب خخخ

حالا تو شهرما هنوز هم نیومده 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
اخ منو دخترم همیشه خونه ایم حالا رفت امد هم نداریم حالا بنظرت اشکال نداره زود ب زود دستامون نشوریم ا ...

گفتی من و دخترم امضاتون چک کردم😍😍😍😍😍

خدا حفظش کنه برات عزیز دلم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

ما تو شیرازیم زن عموم برام یه پیام فرستاد که گفتن تا ۳روز بیرون نرید هوا رو سم پاشی اسید پاشی کردن امروز ما رفته بودیم بیمه فقط دو سه نفر بود بعد گفتم نمایندگی ها تا سه روز تعطیلن از وقتی اکمدن خونه سر زبونم میسوزه تلخه یه جوریه 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

بعد بچه ها ابمیوه پاکتی رانی ک برا دخترم میکیرم چجور باید ضدعفونی کنم منظورم ک دست کسی بهش نخورد باشه 

به هیچ وجه فردا از خانه  خارج نشوید! این پیامو الان فرستادن دوستی در آتش نشانی بهمون خب ...

وای من فردا صبح یه کار خیلی واجب دارم یعنی اگه نرم خیلی بد میشه چیکار کنم 

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت
گفتی من و دخترم امضاتون چک کردم😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه برات عزیز دلم

ممنون عزیزدلم

وای من فردا صبح یه کار خیلی واجب دارم یعنی اگه نرم خیلی بد میشه چیکار کنم 

برو دوستمون گفت ریزش مو میاره ماسک و دستکش داشته باش موهاتم معلوم نباشه

برو دوستمون گفت ریزش مو میاره ماسک و دستکش داشته باش موهاتم معلوم نباشه

نه چادری ام ماسک و دستکشم حتما استفاده میکنم اگه مشکل ریزش مو باشه فقط که اشکالی نداره 

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت

نه زیاد به چشم و دهنتون نزنید خونه رو هم با اسپری الکل اسپری کن وسایلو حالا مدامم نشستین اشکال نداره