2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا چی شده

عشقمو بخاطر خواستگارم رد کردم

عشقم گریه کرد التماس کرد

دیشب واسم نشون اوردن

ولی الان دلم تنگه عشقمه بغض و دلتنگی داره خفم میکنه😭😭😭

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
عشقمو بخاطر خواستگارم رد کردم عشقم گریه کرد التماس کرد  دیشب واسم نشون اوردن ولی الان دلم تن ...

منم عاشق شوهرم شدم وزنش شدم هیچی برام مهم نبود جزاون اما اخرش چی شد هیچی الان فقط دعوا وفحش وتا تقی به توقی میخوره جدایی زندگی مزخرف والکی که همه حرمتا توش شکسته کارخوب. تو کردی

منم عاشق شوهرم شدم وزنش شدم هیچی برام مهم نبود جزاون اما اخرش چی شد هیچی الان فقط دعوا وفحش وتا تقی ...

اما من الان وقتی خاستگارمو میبینم گریم میگیره جذابیتی برام نداره 

میترسم تو زندگی پشیمونی حسرت داشته باشم😞😞 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اما من الان وقتی خاستگارمو میبینم گریم میگیره جذابیتی برام نداره  میترسم تو زندگی پشیمونی حسرت ...

نترس پشیمونی یعنی عشقت قلبت بشکنه مثل من که شوهرم خردم کرد