2821
2789
عنوان

برتری پسرا نسبت به دخترا چیه که بیشترتون پسر می خواین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 156 پست

من خودم پسر دارم ولی عاشق دختر هم هستم و از خدا میخوام اگه لایقم بچه بعدیم دختر باشه....هرچی خدا بده خوبه،این حرفا چیه؟

دختردارا لطفا پسرارو نکوبید من به شخصه ناراحت میشم😊

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برتری دختر چیه که بعصیا دختر میخوان؟

خدا تو قرآن گفته هر دو جنس با هم برابر هستن😊

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ب قول ی نفر اون قدیما مردم عشیره ای زندگی میکردن پسر میخواستن واسه چوپانی و گاوچرونی

الان دیگه بین دوجنس چ فرقی هس وقتی دختر و پسر پا ب پای هم کار میکنن و زندگی میسازن

تازه دخترا ک منبع ارامش و عشقن واسه پدر مادر

درک نمیکنم این تفکرات عهد بوقی رووووووووو

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

کی همچین خبطی کرده اینو گفته؟؟؟

اینکه از صبح خروس خون کار کنی تا بوق سگ بعد اخر شب پولایی که در اوردی بدی تخم مرغ و مای بیبی وخیار شور پد بهداشتی بیاری خونت افتخار داره مگه؟😂😂😂😂

فان#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چون دخترا میرن زیر دست شوهر بدبخت و زلیل میشن مخصوصا تو این جامعه کثیف و پر گرگ 

وا چرا بدبخت و ذلیل .خدا رو شکر من نه بدبخت شدم نه ذلیل هر چی خونه پدرم سختی کشیدم شوهرم تمام تلاشش برا دلخوشیم میکنه با این که دستش خالیه ولی بهترین چیزا رو برام فراهم کرده خمه که مثل هم نیستن 

من خودم دلم‌میخواد بچم پسر باشه  چون نداشتیم تو اطرافمون بچه پسر داداش هم ندارم دلم میخواد د ...

ان شالله به خواسته دلت برسی.پسراخیلی مامانین.پسرمن 9سالشه وجونش بهم بستس.

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

من عاشق دخترم تموم تصورم از مادر شدن دختر داشتنه ولی وقتی خودم رو میبینم که روزی هزار بار از خدا شکایت میکنم که چرا منو پسر نیافریدی میتونم به خیلیا که دختر نمیخوان حق بدم🙁کلا دین ما قوانین ما جامعه ی ما فرهنگ ما همه از دم مردسالارانه هست و یک پسر در جامعه ی ما شانس خیلی بیشتری برای رشد داره تا یک دختر