2777
2789
عنوان

به نام خدا

🌹سلام. این ختم برای شفا یا حاجت روایی هست. 41 نفره هست و مدتش 41 روزه هست.

🌹

🌹

🌹طریقه ختم:: هر روز به نیت کسی که در لیسته، 50 بار سوره حمد خوانده می شود و در کنارش برای حاجت روایی خودتان 50 بار حمد خوانده می شود. بنابراین هر روز 100 حمد می خوانید. ( 50 بار برای خودتان و 50 بار برای کسی که تو لیست هست)

🌹

🌹

🌹هر چند بار می توانید اسم بنویسید. اما بر اساس تعدادی که اسم نوشتید، به همان تعداد، 100 سوره حمد اضافه میشه. مثلا به خاطر دو نیت متفاوت، دو بار اسم نوشتید و باید 200 بار سوره حمد بخوانید.

🌹

🌹پریودی مشکلی ایجاد نمی کنه.

🌹

🌹

🌹

🌹وقتی گروه تکمیل شد همه رو ریپلای می کنم. پس هر روز به سایت سر بزنید تا از گروه عقب نمانید و دین به گردنتان نیفتد.🙏

🌹

🌹بعد از شروع چله، لازم نیست اعلام کنید،در صورت نخواندن، دین به گردنتان میفتد🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم به دوستانی که میدونی میان بهشون بگو لطفا.حاجت روا بشی

مرسی عزیزم ولی من اینجا هیچکسی رو نمیشناسم 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

منم هستم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

سلام.

اسم منو بنویس

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

منم هستم عزیز دلم ....انشالله بحق آقاامام زمان همه وهمه حاجت روا بشیم آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ممنون که صدام کردی عزیزم. منم هستم.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔