2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 24 پست
یا صاحب الزمان  چیکار کنیم حالا  کجا پناه ببریم

هرچیم تو خونه باشیم بالاخره مردا بیرون کار میکنن ایشالا هیشکی هیچ غم و بیماری براش پیش نیاد

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
هرچیم تو خونه باشیم بالاخره مردا بیرون کار میکنن ایشالا هیشکی هیچ غم و بیماری براش پیش نیاد

الهی امین من خودم خیاطم میرم سرکار

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تا میتونید بیرون نرید سلامتی تون رو تو خطر نندازید

من اصلا نگران خودم نیستم

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
عزیزم تا میتونید بیرون نرید سلامتی تون رو تو خطر نندازید

اره واقعا اشتباهه بیرون رفتن

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
اره واقعا اشتباهه بیرون رفتن

اونایی ک میرن سرکار چی

الهی امین من خودم خیاطم میرم سرکار

ایشالا سلامت باشید دستکشتونو تا بیرونید در نیارید

اونایی ک میرن سرکار چی

کاش دولت یه هزینه ای مثل هنگ کنگ به مردم میداد مردم یکماه بشینن تو خونه

کاش دولت یه هزینه ای مثل هنگ کنگ به مردم میداد مردم یکماه بشینن تو خونه

دولت ما ههه

خودشون مهمن مجلس و تعطیل کردن 

[QUOTE=126382773]ایشالا سلامت باشید دستکشتونو تا بیرونید در نیارید[/Qفدای تو