2777
2789
عنوان

الناز شاکر دوست خیلی زیباست!

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 104 پست
وای دقیقاااااا مثله منی چقدر

هم سلیقه ایم😂

حالا از خوشگلیای اینا گفتیم یه چیزی بگم بهت همه به من میگن شبیه کمند امیرسلیمانی هستی البته جوونیاش تو پدرسالار😂😂😂😂😂😂

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

چجوری اینقدر بازیگرا پوستشو صافه؟!همیشه این سواله برام ک نه جوش دارن نه لکی صافه صافه خوشبحالشون با اینکه این همه گریم میکنن ولی باز بدون ارایش پوستشون شفاف هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم سلیقه ایم😂 حالا از خوشگلیای اینا گفتیم یه چیزی بگم بهت همه به من میگن شبیه کمند امیرسلیمانی هست ...

واقعا؟؟اسمش تو اون سریال اذر بود اونو میگی دیگه؟

هم سلیقه ایم😂 حالا از خوشگلیای اینا گفتیم یه چیزی بگم بهت همه به من میگن شبیه کمند امیرسلیمانی هست ...

شما چند سالتونه؟

کمند چهرش به دل میشینه خدایی

سمانه پاکدل هم تو سریال دلنوازان خیلی زشته اما الان ک عکساشو میبینم تو گوگل خیلی خوشگل شده انگار لباشم پروتز کرده دماغشو هم عمل،البته نمیدونم باز

سمانه پاکدل هم تو سریال دلنوازان خیلی زشته اما الان ک عکساشو میبینم تو گوگل خیلی خوشگل شده انگار لبا ...

وای آره خیلی چندش بود اونجا ولی حالا خوشگل شده

حالا از اسم اذر خوشت میاد؟ صدات میکردن اخه😉

نه بابا چی بود 😅 یکی دیگه شون سامانتا صدام‌میگرد میگفت شبیه هندیا هستی😝

دختر خواهرشوهرم ذوق میکرد میگفت شبیه افسانه پاکرویی😂😂😂😂😂 خلاصه هر کی یه جور میدید منو 

ولی حالا شبیه سوسن پرور شدم😝😝😝😝😝😝