با سلام ، به نظر شما امکانش هست بعد گذشت دو هفته از آخرین سونوگرافی ، در آغاز ماه ششم نطفه ی جنین از سه تا تقسیم بشه به چهارتا ؟ یا اشتباهی شده ؟؟؟ ممنون میشم اگه تجربه ای داشتین یا از این مسائل آگاهی دارین راهنمایی کنید . با تشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی دیده نمیشده یا اینکه یدفعه چهارمی سر و کلش پیدا شده. اگه تو سونو دیده نمیشده یدفعه اومده رخ نموده که خب امکانش هست ولی بنظرتون میشه یهو بعد شش ماه اضافه بشه امکان نداره که؟
سردرنیاوردم منظورت آی وی اف کردی یا جنینی که چن هفته اس
خیر تخمک گذاری و IVF نبوده ، یکی از فامیل امروز رفتن سونوگرافی و در سونوگرافی قبلی گفته بودن سه قلوی دختر باردارن حالا گفتن یه اسپرم تقسیم شده به دوتا یعنی چهار قلو ... (تازه رفتن توی ماه ششم)
یعنی دیده نمیشده یا اینکه یدفعه چهارمی سر و کلش پیدا شده. اگه تو سونو دیده نمیشده یدفعه اومده رخ ن ...
اضافه نشد وجود داشته و پنهون میکرد خودش رد شما بری تو اتاق سنوگرافی چند قلو ها رو ببینی معلوم نیست چی به چی اصلا یه وضع بنده خدا دکتر پدرش درمیاد برای همین وقتی جسته ها بزرگتر بشن بهتر تعداد مشخصه من تا ۵ ماه نمی دونستم دوقلو دارم