2777
2789
عنوان

جوک کرونایی

| مشاهده متن کامل بحث + 12177 بازدید | 207 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما همون مادرشوهرای آینده ایم که عروسامون خواهند گفت:...*« این  مال عهد حسن روحانیه که سیل نبردش زلزله نکشتش.گرونی ازپادرش نیاورد تواغتشاشات ازبین نرفت حتتتتتتتی کروناهم نَکشتش، من چطور از پَسش بربیام؟»😫* ...اینو از گروه خانما کش رفتم!!🤪💣😂👍🏻

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ما همون مادرشوهرای آینده ایم که عروسامون خواهند گفت:...*« این  مال عهد حسن روحانیه که سیل نبردش ...

😂😂😂😂😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

‏کرونا داره تلاششو میکنه که تو ایران هم فقط ۲درصد کشته بده ولی کور خونده ما باید ۵۰درصد کشته بدیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بزنم شبکه خبر؟ باز اگه بگن دو سال دیگه یا خبر الکی باشه تا صبح میشینم گریه میکنم دیشب گفتن در بهتری ...

ویروس کورنا توه گرما از بین میره.

تا یکی دوماه دیگ هوا گرم بش دیگ نیازی ب واکسن نداریم.مگ واسه زمستون سال آینده.

الانم من از تلوزیون دیدم اخبار.

اگ دوباره ببینم عکس میگیرم صداتون میکنم

ویروس کورنا توه گرما از بین میره. تا یکی دوماه دیگ هوا گرم بش دیگ نیازی ب واکسن نداریم.مگ واسه زمست ...

ممنون. والا من دیگه دارم رد میدم از استرس

بهداشت جهانی هم گفته هنوز مشخص نیست گرما بتونه از بین ببره کرونا رو

تا خرداد هر چی بخواد بشه میشه

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

کیت تشخیص هم وزارت دفاع ساخته

برا همین دارن وارد میکنن از چین..ساخته شده که از ملت تست نمیگیرن میگن برو وقتی رو به موتی بیا تست بده ... اونروز گفتن داریم ماسک نانو میزنیم کو وارد بازار شد یا در حد تلویزیون بود ....و خیلی چیزهای دیگه حیفه این تاپیکه بترکه ول کنیم این حرفارو

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

یه مردی  نوشته بود از صبح سردرد دارم و استفراغ میکنم خدا کنه حامله باشم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

‏طرف تا دیروز از شیلنگ توی مستراح آب میخورد ،امروز ماسک زده اومده میگه سمت من نیاید بدنم حساسه زود کرونا میگیرم 😐خفاش به کمرت بزنه با اون نظافتت😁🖐🤣