2777
2789
عنوان

جوک کرونایی

| مشاهده متن کامل بحث + 12174 بازدید | 207 پست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز ساخت  داروی کرونا جک نیست واقعیت داره و دانشمندان بقیه الله سپاه ساختنش

اون که صبح گفتن پنج ماه دیگه میاد

اسراییل هم گفت ۴ ماه دیگه واکسن میدم

امریکا هم گفت یکی دو سال دیگه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
بزنم شبکه خبر؟ باز اگه بگن دو سال دیگه یا خبر الکی باشه تا صبح میشینم گریه میکنم دیشب گفتن در بهتری ...

نه عزیزم واکنس اولیش توسط بقیه الله سپاه ساخته شده 😐😐😐😐 اخه چرا باور نمیکنی

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند

یادش بخیر یه زمانی عطسه میکردیم میگفتن عافیت باشه😏الان عطسه کنی از خونه میندازنت بیرون🤣🤣🤣

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اون که صبح گفتن پنج ماه دیگه میاد اسراییل هم گفت ۴ ماه دیگه واکسن میدم امریکا هم گفت یکی دو سال دی ...

نه عزیزم ایرانیا رو خودمون میزنیم تو سر خودمون وگرنه ا همه جا باهوش تریم

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند

دلم واسه اون روزایی که از خواب بیدار میشدم و سرپا میشاشیدم و با همون دستا نون برمیداشتم و دست میکردم تو سطل پنیر و بعدش خشتکم رو میخاروندم تنگ شده.کرونا شادی رو از من گرفت😔😔😔😔💦

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬

نه عزیزم ایرانیا رو خودمون میزنیم تو سر خودمون وگرنه ا همه جا باهوش تریم

اره میدونم میتونیم 

گفتن صبح دو تا دارو دارن

یه قرص یه واکسن

ولی گفت پنج ماه طول میکشه

تو برنامه پیمان طالبی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم