2777
2789

سلام

احتمالا می پرسین چند سالته اسی؟🤔 خب از اول میگم ۲۱ سالمه

بعد میگین ۲۱ هنوز زوده🤨

خودمم بعضی اوقات میگم اره صبر کنم ۲۴ ۲۵ بشم. چون مسلما تا اون موقع خ بزرگتر و پخته تر شدم

مسلما ناراحتی های مادرشوهر خواهرشوهری ندارم، چون ب هر حال درکم بالاتر رفته و تجربه زندگی خیلیا رو دیدم.

و همچنین راحت تر میتونم درس بخونم. چون درسامون مهمه ونیاز ب خوندن و تلاش بیشتری داره

ولی خب دلم میخواد دیگه 

حالا نمیخوام همین الان ازدواج کنم.

مثلا ۶ ۷ ماه ب قصد آشنایی دوست باشیم( تو خانوادمون این مدلی نیستن. ولی من ب نظرم واجبه اولش چند ماهی دوست بود ک طرف رو کاملا شناخت. شما هر چقدر برین تحقیق و از همسایه ها بپرسین، هیچ وقت نمی فهمین مثلا طرف نظرش در مورد حجاب چیه، طرز فکرش چیه، ۴ بار بیرون برین غذا بخورین میفهمین طرف خسیسه یا ن، تازه حستون هم واقعی تر میشه از اول)

حالا بعد ۷ ماه دوستی من میشم ۲۲ سال و خرده. خوبه دیگه؟

شایدم تا شرایط عقد فراهم شه ۲۳ بشم😁

اما نمیدونم چ کار کنم.

اه اه

بعضی اوقات میگم یعنی ی نفرم نتونستم از دانشگاه پیدا کنم😑

پیشنهادی؟ نظری؟ راه حلی؟

تازه خواهشمندم اونایی ک میدونن چ جوری میشه ی پسری رو جذب کرد بیاد بهم بگه

دوس دارم آقایون سایتم تگ کنم ک جواب بدن. ب هر حال اونا بیشتر میدونن چ جوری میشه ی پسر رو جذب کرد🙏

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

دختر منو تو مسابقه لایک می کنین من جز شما مهربونا کسی رو ندارم براتون صلوات میفرستم😘😘https://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=avqdazm9h3oj

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه آقایون رو تگ کنید میتونن کمکم کنن ان شاءالله 🙏

من خیلی نمیشناسم😞

خوش به حالت لذت زندگیتوببر

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

میشه بجای دوستی قبل از ازدواج که اصولا هم ختم به یه دوره افسردگی میشه دوران نامزدی داشت

بیرون رفت و طرف رو شناخت

الان که دیگه عهد قاجار نیست بعد از خواستگاری ندیده و نشناخته برین عقد کنین!

ای جونم.خوبه صادقی با خودت. داشتم فکر میکردم مجرد که بودم چی شد و با چجور ادمهایی اشنا شدم تا الان

ممنون ❤

شما پیشنهادی ندارین؟

والا من با اینکه شوهر دارم و از زندگیم راضیم خداروشکر باز هم تنهام شوهرم از ۹صب میره سرکار تا ۳ ظهر دو ساعت خونست باز ۵ میره تا ۹ شب از صب تا شب تنهام خواستم بگم شوهر داشتن تنهایی آدمو رفع نمیکنه

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤