2777
2789

من تو دوران عقدم .نزدیک دوهفته خونه مادرشوهرم موندم اخه شوهرم سرماسختی خورده بود سرکار هم گفته بودن خوب شدی بیا از ترس کرونا.

خلاصه مادرشوهرم باهام بد نیست ولی رک یه وقتایی حرفهاشو رک میگه

خانواده شوهرم بروجردی هستن برادرشوهرم 40سالشه میره بروجرد اجیل میاره 

برا خودشون3کیلو اوردن

برا شوهرمم 1کیلو 

شوهرم تو مدت این که خونه بود با من اجیل میخورد شبا تموم شداجیلش

اینم بگم شوهرم با خانوادش اصلن حرف نمیزنه و بداخلاقه گوش شیطون کر با من خوبه مرد خوبیه میگن شوهرم وقتی پدرش فوت کرده دیگه گوشه گیر شده با خانوادش خوب نیست

مادرشوهرم یه مقدار دستش تنگه حقوق بگیر هست ولی مستاجر و قسط میده اینم باز بگم خونه برادرشوهرم میشینه به برادرشوهرم50ملیون داده رهن کرده خونش 

هی مادرشوهرم میگفت به برادرشوهر بزرگم که تو خونه اره علی من ندارم مرغ نخریدیم گوشت نخریدیم برنج نداریم سبزی قرمه نداریم

پیله کردم به شوهرم پول ریخت به کارتم 

رفتم 10کیلو سبزی قرمه گرفتم اوردم پاک کردم شستم خورد کردم.اینم بگم چون کرونا اومده ترسیدم سبزی آماده بگیرم .

خلاصه رفتم 4تا مرغ گرفتم دادم قصاب خورد کرد اوردم شستم براش بسته بندی کردم گزاشتم فریزر.

رفتم بسته بندی ازین گوشت چرخ کرده ها گرفتم روغن گرفتم .یه شب قبلم قند و شکر با شوهرم گرفتیم.

دیشبم رفتیم 100هزارتومن میوه خریدیم .

تشکر کرد ازم هی گفت خدا خیرت بده.منم مونده تشکر نیستم خداروشکر.

امروز صحبت شده که برادر شوهرم بره اجیل بیاره منم گفتم از اجیل شوهرم بردارم یه مشت به مامانم اینا نشون بدم اگه خوششون اومد پول بدن برادرشوهرم بیاره

برادرشوهرم گفت ازاجیل شوهرت نمونده بیا از اجیل ما یه مشت بردار ببر خوب بودبگو بیارم براتون .

مادرشوهرم میگه نههههه من یکم اجیل دارم برا خودمونه زیاد نداریم .گفتم یه مشت میخوام گفت نه بخداااا ما خودمون نیم کیلو بیشتر نداریم در صورتی که 3کیلو تو کابینت اشپزخونشون دارن دیدم .منم انقدر بهم برخورد گفتم خاک تو سرت فائزه زیر گل بری اینقدر بیا خوبی کن براشون شام بپز دلت بسوزه خرید کن اخرم بشه این یه مشت اجیل نده بهت.الانم میگه اره تو به شوهرت گیر میدی سرش تو گوشی الان خود فائزه سرش تو گوشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حد تعادل نگه دار نه زیاد خوبی کن که بشه وظیفت 

اگه خوبی هم کردی در راه خدا کن که زمانی قدر ندونستن طرفت خدا باشه اینطوری آرامش داری تو کار خیرت

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
عزیزم حد تعادل نگه دار نه زیاد خوبی کن که بشه وظیفت  اگه خوبی هم کردی در راه خدا کن که زمانی ق ...

من خودم بخدا ادمیم دلسوز.وقتی دیدم زیادتشکر میکنه گفتم زیاد تشکر نکن جای مادرمی دعا کن خوشبخت بشم همین 

تو خوبیت رو کردی و خدا زحمتت رو دیده مهم نیس بنده خدا ببینه بعضی از آدم ها هم خب این مدلی ان ناراحت نشو توهمیشه خوب باش پیش شوهرت عزیز می شی  و خدا بهت بیشتر نگاه می کنه از خوبی ای که کردی پشیمان نباش 

من خودم بخدا ادمیم دلسوز.وقتی دیدم زیادتشکر میکنه گفتم زیاد تشکر نکن جای مادرمی دعا کن خوشبخت بشم هم ...

خوب دیگه چرا پشیمون شدی خودتو اذیت میکنی.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

نمیام باهاشون بد باش ولی کار زیاد و دلسوزی زیاد نکن وظیفه میشه.دیگه توقع دارن همیشه همون کارها را انجام بدی.نذار از حالا کارهایی که وظیفت نیس وظیفه شه.من تجربشو دارم.خیلی مراقب باش 

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
اخه دختره خوب کدوم عروسی توی این دوره اینکارا رو میکنه ۱۰ کیلو سبزی و مرغ و ..... ولش کن بزار هی بگه ...

دلم میسوزه بخدا.سرکار شوهرم 10کیلو برنج صدری خیلی عالی درجه 1میده .

بیرون قیمت کردیم کیلویی 25تومن شوهرم گفت میفروشم انقدر غر زدم گناه داره نکن بیار خونتون گفت باشه .

هیچ عروسی مصه من نیس نمیخوامم تعریف کنم از خودم ولی خدایی تو این دوره زمونه.شاید کم باشه.

اصلا اهمیت نده هر جی عشقته براشم زیاد کارنکن وظیفت میشه

دقیقا من چون یک عروس بودم همیشه به همشون کمک کردم الان یک روز اگه بیحال باشم یا دلم نخواد کمک کنم بهشون برمیخوره