2777
2789

دختر منو تو مسابقه لایک می کنی برات صلوات می فرستم😘https://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=16klyzy8v3cq6

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازریه جایی که معتبره و میدونی چند نفرو فرستاده.پول مدارک و خیلی چیزای دیگه میخواد

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
به نام خدا باید پول داشته باشی😀

دقیقا... حالا جدی دارم میگم خیلی وکلا و اونایی که رفتن میگن تو این اوضاعی که کانادا خیلی خیلی سخت گیر شده اگه شرایط کار و تحصیل و زبان و سن ات هم درست نباشه ولی پول داشته باشی خیلی برات همه چی راحته

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
دقیقا... حالا جدی دارم میگم خیلی وکلا و اونایی که رفتن میگن تو این اوضاعی که کانادا خیلی خیلی سخت گی ...

ما اتفاقی با یه مشاور صحبت کردیم برای مهاجرت کل خونواده 4میلیارد پول نیاز داشتیم😢

راحت ترین راه از طریق تحصیل هست که اونم باید رزومه خوب و زبان قوی ای داشته باشی اگه برای شروع تازه میخوای دانشگاه بری و مدرک لیسانس بگیری باید نهایت 21،22 سال سن داشته باشی و اگه بیشتر داشته باشی سوال پیچت میکنن که اینهمه مدت کجا بودی و امتیازت تو فرم و بخش سن پایین میاد 

اگه ایران لیسانس گرفتی و واسه فوق لیسانس میری نهایت باید 26 سال داشته باشی و بالای اون سخته 

برای ویزای کار هم باید سابقه کارتو نشون بدی و معمولا افراد تا 30 و 30 خورده ای سال در اولویت اند

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خب اون هزینش خیلی زیاد میشه اگه بخوام بورسیه بگیرم باید چیکار کنم؟

اولا باید ببینی برای چه مقطعی میخوای اقدام کنی بعد باید اپلای کنی واسه دانشگاه های اونجا و بعد از تایید از طرف اونا درخواست فاند کنی. بدون فاند نمیشه هزینه ها خیلی زیاده