2777
2789
عنوان

جیگرم داره اتیش میگیره

557 بازدید | 28 پست

حمله و آتش زدن درمانگاه به دلیل شایعه نگهداری بیماران کرونایی!

🔹شایعه بی پایه و اساس نگهداری چند بیمار کرونایی در یک درمانگاه در شهرک توحید بندرعباس موجب تحریک برخی افراد ساکن در این محله و آتش‌زدن درمانگاه این شهرک شد.

🔹عوامل پلیس و آتش‌نشانی بلافاصله در محل وقوع آتش‌سوزی حاضر شده و ضمن دعوت مردم به آرامش، آتش رخ داده در محوطه درمانگاه را اطفا کردند.

🔹علوم پزشکی هرمزگان هرگونه شایعه مبنی بر بستری شدن بیماران کرونایی در درمانگاه‌ها را رد کرد

با اخبار 20:30 بروز باشید👇🏻

واقعا مرسی مردم بامرام جنوبی بندری واقعا مرسی مرسی از خودم که اسم خودم گذاشتم ادم مرسی از کسایی که به همنوع خودشون رحم نمیکننن ما از حیونام حیون تریم این فاجعه اسمش انسانی نیست فاجعه حیوانی واقعا برای خودم متاسفم 

انسانم—آرزوست#  ‍ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😨

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خاااک🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

کی گفته شایعه بوده؟پسر عمه من بندر هست 

اتفاقا کار درستی کردن این مشکل ایران هست فقط که بیمارستان کم داره چه ربطی به مردم بیچاره ما داره .تا حالا چند بار اخبار راست گفته که اینم راست باشه!

یکم منطقی باشید

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺