2777
2789
عنوان

رازهای زنانگی و معشوقه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 100947 بازدید | 3950 پست
چی نوشته بودی مگه بنده خدا اینقدر سختش شده بود⁦😂 نگفتم شوهراتونو با قیمتا منهدم کنید که  ساد ...

چیزای ساده همون بغل و بوس و.... 

میگه اینا وقتمون میگیره😂حالا انگار ی درصدم وقت کشی نداریم؟! 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاطرات شیرین     خاطرات شیرین زندگی من به سه دسته تقسیم میشوند: 1)دوران مجردی ۲)دوران ...

خوش ب سعادتت سمن جانم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
از مهتاب بپرس😂

پرسیدم میگه مثلا خیلی سکرتی😂😂

منم هنوز قسمتم نشده💔

انشاالله ب زودی میشه گلم

منم نرفتم تاحالا😭

خدا قسمتت کنه آرزومه که برم کربلا ولی هنوز آقا منو نطلبیده😢

خیلی ممنونم

منم نرفتم تا حالا انشاالله ک همگی راهی بشیم کربلا😍

سمن جونم نشد پیامتو ریپلای کنم

بخدا خیلی برنامه ها دارم براتون⁦❤️⁩

اما هنوزم تو خصوصی که با بچه ها حرف میزنم میبینم گاهی تو کوچیکترین نکات لنگ میزنن هنوز😔

من نمیخوام همش مطلب بگم رو هم تلنبار شه😔

واقعا دلم میخواد عمل ببینم 😔

ولی چشم حتما مطلب میزارم براتون راجبش⁦❤️⁩