2777
2789
عنوان

رازهای زنانگی و معشوقه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 101923 بازدید | 3950 پست
خانوما بیاین یکم راجب نماز صبح بحث کنیم به نظر شما چیکارا کنیم نماز صبحمون قضا نشه ؟! چرا نماز ص ...

من ازوقتی بچه دارشدم نمازصبحم قضامیشد حوصله هم نمیکردم باز نمازش رو بخونم

ولی قبل سال 99 تصمیم گرفتم واراده کردم که نمازصبحم قضا نشه وخداروشکر تا حالا نشد

ماادمها هرچقدر ازفضیلت نمازصبح کتاب بخونیم تا اراده ای نباشه هیچ اتفاقی نمیافته من بااینکه بعضی ازشبها 3 صبح میخوابم باز نمازصبح بیدارمیشم چون اراده کردم وانجام دادم خداهم میدونم کمکم میکنه انگاری که واقعا خودش بیدارم میکنه 

اول اراده است واین اراده درواقع لگد زدن به شیطانه وقتی صبح ازخواب پامیشی برای برپایی نماز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر درگیر اینم ک اگه خودمم نخوام غیبت کنم بقیه غیبت میکنن😭😭😭خب منم ناچارا میشنوم😭😭😭😭 &n ...

حالا بزار یکم بگذره سخنرانیای استاد پناهیانو که تموم کردی بیا بهت بگم😘

من ازوقتی بچه دارشدم نمازصبحم قضامیشد حوصله هم نمیکردم باز نمازش رو بخونم ولی قبل سال 99 تصمیم گرفت ...

به به  به این اراده👏

دست ما رو هم بگیر حااااج خانووووم😍

خداییش برامون دعا کنا 

آفرین به موضوع خوبی اشاره کردی

به مطلب خوندن نیست به اراده س

ما فکر میکنیم اول باید حالمون خوب شه حس عبادت پیدا کنیم تا بریم سراغ عبادت در صورتی که باید اول عمل کنیم بعد حس و حالشو پیدا کنیم

راجب شیطون بیشعوره پس فطرتم باید بگم که

شبا واسه نماز شب فرشته ها ما رو بیدار میکنن

حالا یکی چشماش باز میشه اینور اونور میشه باز میگیره میخوابه

یکی چشماشو باز میکنه تکونم نمیخوره میخوابه

یکی اصن نمیفهمه و یادشم نمیاد که بیدار شده و میخوابه

یکیم پا میشه و میخونه...

روایت داریم وقتی بنده واسه نماز شب بیدار میشه اما پا نمیشه بخونه شیطان تو گوشش ادرار میکنه میره

حالا فکر کنین نماز صبحمون قضا بشه چیکار میکنه ؟!

به قول استادمون فک کنم کلا سیفونو میکشه😬🙊😂😂😂😂

فدای تو من چندتا کلیپ از استاد دانشمند در مورد مهدویت یه یه کلیپ از استاد پناهیان  دیدم حال دل ...

موضوعشو بگو شاید پیدا کردیم خودمون

کلیپای استاد پناهیانو اکثرا میبینم چون کانالشونو دارم

به به  به این ایراده👏 دست ما رو هم بگیر حااااج خانووووم😍 خداییش برامون دعا کنا  آفرین ...

خندیدم برای حرف آخرت😂😂😂😂

من خودم محتاجم به دعا عزیزم چشم لایق باشم همیشه برای همه دعامیکنم

چندساله پیش یه متنی خوندم یا کسی گفته بود که اگه میخواین بفهمین نماز صبحتون قبول شده اگه بین نماز صبح تا نمازظهرگناهی نکنی یعنی نماز صبحت قبوله همینجوربه ترتیب مابین نماز ظهرتا نمازمغرب ونمازمغرب تا نمازصبح

حالا این گفته صحت داره یا نه ولی به دلم نشست هرچند نمیشه گفت تواین کارموفق بودم که نبودم ولی همش تو ذهنمه وهیچ وقت ازذهنم بیرون نمیره

#‍استاد_دانشمند

امام زمان منم بیام آقا؟ آقا منم تو خیمه ات راه میدی؟

داستان عمران بصری

جوونا اگه درخونه اهل بیت رو خاکا نشستی خدا بلندت میکنه

داستان# کسی که از ۲۰ سالگی عاشق حضرت مهدی بود و در ۸۰ سالگی مولا را ملاقات کرد

قهرمان خودت باش 

سلام دوستای خوب و مهربونم. هر چی بگم دلم براتون تنگ شده بود کم گفتم. ببخشید که پیام نمیدادم. چون این روزا شوهرم خونه هس. نمیتونم جلو اون تو نت برم یا پیام بزارم. ولی حسابی دلم برا تک تکتون تنگ شده بود

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

اول ماه شعبان رو هم به همتون تبریک میگم. انشاالله که ماه خیلی خوبی داشته باشید.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

درباره نماز صبح هم به نظر من خیلی حس خوبی داره و آدمو برا کل روز شارژ میکنه. من وقتی نماز صبح میخونم نمازای ظهر و عصر و مغرب و عشا هم واقعا به دلم میشینه ولی وقتی نمازم غذا میشه کل روز ناراحتم.