2777
2789
عنوان

من باردارم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 71 پست

[QUOTE=128362035]والا عدس میگن خوب نیس بی پولی میاره😂😂😂من گندم گذاشتم دوروز خیس کردم تو آب بعد ریختم تو ی دستمال ک ...[/QUOT ممنون از راهنماییت 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
یکی ازین اماده ها بخر با هسته نارنج میذارن میفروشن خیلی نازن اونا یکی هم ازونا میخرم من

ندیدم بیرون نمیرم اصلا به شوهر بگم بخره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم بیرون نمیرم اصلا به شوهر بگم بخره 

گندمم بگو بخره یکم دیر شده ولی خودت بزاری بهتره 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
چه خوشگله 

اره ی بوی خوبی میده برگاش😍😍من پارسال خریدم ۱۰تومن ی گلدون اندازه همین خیلی خوب بود تا خرداد داشتمش بعد نرسیدم بهش خشک شد😶

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
اره ی بوی خوبی میده برگاش😍😍من پارسال خریدم ۱۰تومن ی گلدون اندازه همین خیلی خوب بود تا خرداد داشتمش ...

اگه جایی ببینم حتما میگیرم 

اگه جایی ببینم حتما میگیرم 

انشالله سال خوبی پیش روت باشه پیش روی هممون دعا کن منم مامان شم سال ۹۹و بچه مو بغل بگیرم بسلامتی😍

انشالله سال خوبی پیش روت باشه پیش روی هممون دعا کن منم مامان شم سال ۹۹و بچه مو بغل بگیرم بسلامتی😍

انشالله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده عیدتم پیشاپیش مبارک عزیزم 

انشالله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده عیدتم پیشاپیش مبارک عزیزم 

انشالله همچنین😍😍😍😍