2777
2789
من الان یه ساندویچ خیلی تندی خوردم دهنم در حال تاول زدنه

منم خوردم 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این تاپبکای ترسناک خوندم تو خونه هم تنهام اصلا دارم سکته میکنم 

نترس هیچی نیس

خدارو یاد کن هیچ وقت نمی ترسی

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
از این تاپبکای ترسناک خوندم تو خونه هم تنهام اصلا دارم سکته میکنم 

الان شدی مثل این لابد 

نرو تو تاپیکای ترسناک اصلا نرو باعث میشه روح و روانت به هم بریزه من به خودم قول دادم اصلا نرم چون تا میرم تو تاپیک بعدش خیلی میترسم 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
ای خدا الان اینو کجای دلم بزارم😭

پاشو واسه خودت لقمه بگیر بخور اگه رژیم داری بیخیال رژیم بخور بابا بره خیلی خوشمزه میشه غذا وقتی نصفه شب بخوری و تو رژیم باشی من که میخورم توپولم هستم 

هیچی ترسمو کم نمیکنه منتظرم صبح بشه بخوابم 

شوهرت شب کاره

ببین عزیزم من خودم چهار سال شوهرم شب کار بود تنها موندم خونه

اصلا نمی ترسیدم آیت الکرسی صوتی بزن گوشیت بازش بزار اونوقت حال و دلت آروم میشه باور کن 

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
الان شدی مثل این لابد  نرو تو تاپیکای ترسناک اصلا نرو باعث میشه روح و روانت به هم ب ...

آخه موضوعش کرونا بود فکر نمی کردم چیز ترسناکی هم بگن بعد هر چیز ترسناکی هم قبلا خونده بودم الان داره یادم میااااد😨😧

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم
پاشو واسه خودت لقمه بگیر بخور اگه رژیم داری بیخیال رژیم بخور بابا بره خیلی خوشمزه میشه غذا وقتی نصفه ...

آخه وسایلش تو خونه نیس😞

نوش جونت عزیزم

آخه موضوعش کرونا بود فکر نمی کردم چیز ترسناکی هم بگن بعد هر چیز ترسناکی هم قبلا خونده بودم الان داره ...

منم تو همون تاپیک بودم 

چیز خاصی نبود بیخیال اصلا بهش فک نکن

شوهرت شب کاره ببین عزیزم من خودم چهار سال شوهرم شب کار بود تنها موندم خونه اصلا نمی ترسیدم آیت الک ...

نه مجردم 

باشه عزیزم ممنون گوش میدم 

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم
آخه موضوعش کرونا بود فکر نمی کردم چیز ترسناکی هم بگن بعد هر چیز ترسناکی هم قبلا خونده بودم الان داره ...

بیخیال تو تاپیکای کرونا الکی جو میدن تو باور نکن بعضیا نمیفهمن نباید هر چی تو مغزشونه بگن پاشو فیلم طنز بزار ببین سرگرم میشی عزیزم ذکرم بگو اصلا پاشو غذا بخور