2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه شدم سرم داره میترکه.واقعا نمیدونم باهاش چکارکنم.نه خوبی ج میده نه بدی.تازه الان بیاد هنوز میگ ...

چرا خب چرا بخاطر اون جون بدی خرجیتو میده توام زندگی کن بخدا خیلی توجه مردارو خراب میکنه یکم بفکر خودتون باشین ولش کن بزار اون دلش تورو بخواد بگه بیا باهام بشین اولویت خودت قرار بده تو خونه برا خودت سرگرم شو و باهاش حرف بزن بری خونه دوستات و مادرت و....

چرا خب چرا بخاطر اون جون بدی خرجیتو میده توام زندگی کن بخدا خیلی توجه مردارو خراب میکنه یکم بفکر خود ...

اصلا هیجا نمیزاره برماااا هیجاااا.تازه وقتایی میره یه شهر دیگه که اصلا حق بیرون رفتن ندارم.دوستم اصلا ندارم.از همه دورم کرد.از همه منو انداخت.کاش لااقل خودش بفکر بود.من بااینکه ازدواج کردم خیلی تنهام خیلیییییی

بخدا کم آوردم.ایقد پشیمونم از این انتخابم و از این زندگی.کاش برمیگشتم به خونه بابام

عزیزم من حالتو درک میکنم ولی حالا که انتخاب کردی به این فک کن که خدا داره امتحانت میکنه که باید موفق بشی...همین الان برو یه دوش بگیر که سردردت خوب بشه..بعدشم برای خودت یه چایی دارچین دم کن بخور.بعدم بگیر بخواب..

اصلا هیجا نمیزاره برماااا هیجاااا.تازه وقتایی میره یه شهر دیگه که اصلا حق بیرون رفتن ندارم.دوستم اصل ...

متاسفم خیلی بهش میدون دادی همه اینا از سن کم ازدواجه ها چون وقتی ازدواج میکنیم ک هیچی نمیدونیم و کلا بجای محبت کاری میکنیم بخودمون لطمه بخوره حالا تو بخوایی درستش کنی اونو یه راه سخت در پیش رو داری