طراوت۲۷ مدیر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 عنوان طلا یا خونه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 27 پست طلا یا یه دنگ خونه توی یه آپارتمان ۱۵ واحده ؟؟الان هم اندازس پول هردوشکدوم بهتره؟؟ رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎 1398/12/10 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 طلا یه دونگ خونه که اصلا نمی تونی باهاش کاری کنی نه کسی می خره ازت نه می تونی زندگی داخلش نه بخون بالا نوشتم قضیه چیه رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
13سمیرا71 عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10113 ینی طلاهامو بفروشم که خونه بزرگتری بگیریم بعد اندازه پول طلاهام اسمم بشه بهتره یا نفروشم؟؟ میشه یه ... یه دونگ خونه چیزی نمیشه که بنظر من طلا بهتره 🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 ینی طلاهامو بفروشم که خونه بزرگتری بگیریم بعد اندازه پول طلاهام اسمم بشه بهتره یا نفروشم؟؟ میشه یه ... اها این بهتره خوب من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 ببخشید دوست من اون آپارتمان از ماه پیش چند تومن سود کرده؟ طلا چقدر سود کرده آیا اون آپارتمان رو م ... نه میخایم بشینیم توش .نمیدونم کلید اوله.میخام طلا بفروشم که بشه بخریمش بعد به اسمم بشه یه رو دونگشاگه نفروشم باید بریم خونه کوچیکتری بخریم رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
mehrnazbano عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 12940 دو دونگش از قیمت طلاها بیشتر میشه ..نمیشه اگه طرف حساب شوهرته بگو دودونگ بنامت کنه
نیرورنگ عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9619 نه میخایم بشینیم توش .نمیدونم کلید اوله. میخام طلا بفروشم که بشه بخریمش بعد به اسمم بشه یه رو دونگش ... اگه شوهرت میخره بگو دو دنگ بزنه بنامت اگه نزد بازم خونه ی بزرگ بهتره تا طلا عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
شاهدختآتوسا عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 942 منم طلامو فروختم برای ماشین شوهرم البته به اسممزده ولی الان ناراحتم حس میکنم خرم کرده من تا بهمن ماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنم من مطمئنم🏃♀️💃
طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 طلا در کوتاه مدت اعزایش داره و خونه در دراز مدت. ابتدا طلا بخر. شهریور ماه بفروش و خونه بخر. از افز ... طلاهام مال سه چهار سال پیشه رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 منم طلامو فروختم برای ماشین شوهرم البته به اسممزده ولی الان ناراحتم حس میکنم خرم کرده ماشین خوب نیس . رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
طراوت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 اگه شوهرت میخره بگو دو دنگ بزنه بنامت اگه نزد بازم خونه ی بزرگ بهتره تا طلا هم خونه هه قشنگه هم طلاهام همه یادگاری...سرویسمنشونم... کادو عروسی که از بابام گرفتم ...از الان بغض دارم رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
نیرورنگ عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9619 هم خونه هه قشنگه هم طلاهام همه یادگاری...سرویسم نشونم... کادو عروسی که از بابام گرفتم ...از ا ... درکت میکنم منم تو شرایط شمام ولی من ب شوهرم گفتم ۳دنگ شو بزن نمیدونم قبول کنه یا ن عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
مامان_سبحان7 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 19656 ینی طلاهامو بفروشم که خونه بزرگتری بگیریم بعد اندازه پول طلاهام اسمم بشه بهتره یا نفروشم؟؟ میشه یه ... اگر اينطوري هست و كلا خونه براي خودتون هست حتما همين كار رو ميكردم اگر جاي شما بودم .