2777
2789
عنوان

طلا یا خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 27 پست
طلا یه دونگ خونه که اصلا نمی تونی باهاش کاری کنی  نه کسی می خره ازت نه می تونی زندگی داخلش

نه بخون بالا نوشتم قضیه چیه

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
ینی طلاهامو بفروشم که خونه بزرگتری بگیریم بعد اندازه پول طلاهام اسمم بشه بهتره یا نفروشم؟؟ میشه یه ...

یه دونگ خونه چیزی نمیشه که بنظر من طلا بهتره

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی طلاهامو بفروشم که خونه بزرگتری بگیریم بعد اندازه پول طلاهام اسمم بشه بهتره یا نفروشم؟؟ میشه یه ...

اها این بهتره خوب

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ببخشید دوست من اون آپارتمان از ماه پیش چند تومن سود کرده؟ طلا چقدر سود کرده آیا اون آپارتمان رو م ...

نه میخایم بشینیم توش .نمیدونم کلید اوله.

میخام طلا بفروشم که بشه بخریمش بعد به اسمم بشه یه رو دونگش

اگه نفروشم باید بریم خونه کوچیکتری بخریم   

نه میخایم بشینیم توش .نمیدونم کلید اوله. میخام طلا بفروشم که بشه بخریمش بعد به اسمم بشه یه رو دونگش ...

اگه شوهرت میخره بگو دو دنگ بزنه بنامت اگه نزد بازم خونه ی بزرگ بهتره تا طلا

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
طلا در کوتاه مدت اعزایش داره و خونه در دراز مدت. ابتدا طلا بخر. شهریور ماه بفروش و خونه بخر. از افز ...

طلاهام مال سه چهار سال پیشه

اگه شوهرت میخره بگو دو دنگ بزنه بنامت اگه نزد بازم خونه ی بزرگ بهتره تا طلا

هم خونه هه قشنگه هم طلاهام همه یادگاری...سرویسم

نشونم...  کادو عروسی که از بابام گرفتم ...از الان بغض دارم

هم خونه هه قشنگه هم طلاهام همه یادگاری...سرویسم نشونم...  کادو عروسی که از بابام گرفتم ...از ا ...

درکت میکنم منم تو شرایط شمام ولی من ب شوهرم گفتم ۳دنگ شو بزن نمیدونم قبول کنه یا ن 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍