2777
2789

رفتیم یه گلدون پلاستیکی خریدیم قیمت اول یه قیمت دیگ گفت بعد گفت اشتباه شده قیمتش ۶۴ تومن اتیکت خورده یکم تخفیف میداد شوهرم گفت بریم جای دیگ ولی من گفتم بخریم بعد حالا میبینم خیلی گرون داده بی انصاف

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به# حرف شوهر خود گوش کنیم 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              

روش جدیدشونه اول یه قیمتی میگن بعد میگن ببخشید اشتباه شد منم امسال هرمغازه ای رفتم این جمله رو شنیدم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
خب نمیخریدی

دیوونه شدم اون موقع فکر کردم فقط همین مغازه داره نگو چندتا مغازه اون طرف تر داشت گفتیم بریم پس بدیم فردا

قیمتاتغییرمیکنه دیجی کالاهم جنسای ارزونوهزینه ارسال میگیره فکرکنم

من بیرون قوری دیدم سی تومن 

دیجی میداد۲۳

با۸تومن هزینه ارسال دیدم به ریسکش نمی ارزه حضوری خریدم

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
سرچهارتومن ؟

جفتش 61 

اونم دیجی که خودش سردسته گرون فروشاست

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

سرچهارتومن ؟

نه اونجا یدونش۶۴ تومن قیمت زده بود تو دیجی کالا جفتش ۶۱ تومن بود البته به ما تخفیف هم داد ولی بازم خیلی گرون داده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز