2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوگیر😂😂😂

همیشه به اونکسیکه براتون ارزش قائل میشه به دید مسخره کردن نگاه نکنید نهایت درخواست من یه نه گفتن هست دیگه نه جو گیری داره نه شاخو دم .مثلا من بشما میگم ببخشید خانم میتونم بهتون درخواست بدم ؟شماچی میگید؟؟

سینه ام دکان عطاریست           دردت چیست؟
همیشه به اونکسیکه براتون ارزش قائل میشه به دید مسخره کردن نگاه نکنید نهایت درخواست من یه نه گفتن هست ...

خب باشه چرا میزنی 😐

ادم هایی ک ب خانوم متاهل درخواست دوستی بدن همینن دیگ 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خب باشه چرا میزنی 😐 ادم هایی ک ب خانوم متاهل درخواست دوستی بدن همینن دیگ 

نه چرابزنم فقط داشتم روشنتون میکردم وچرا واقعا همچین فکری میکنی؟من خودم متاهلم ومیفهمم حدو حدودرو و هردو جنس مخالفی که باهم حرف بزنن به این معنی نیست ک همو بلعیدن مثال الان من دارم باشما حرف میزنم انفاقی افتاده ایا؟

نه چرابزنم فقط داشتم روشنتون میکردم وچرا واقعا همچین فکری میکنی؟من خودم متاهلم ومیفهمم حدو حدودرو و ...

مرسی ک روشنم کردید همسر ایندم فردی مث شما نشه 

میتونم بپرسم مثلا در چ مورد با ایشون میخواید صحبت کنید؟

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

مرسی ک روشنم کردید همسر ایندم فردی مث شما نشه  میتونم بپرسم مثلا در چ مورد با ایشون میخواید ...

اولا اینکه شوهرت مث من نشه نشون میده یه ادم کند ذهنی و ذهنت محدود به یسری حرفاس ک شنیدی واینحوری بزرگ شدی که هرگاه دو نفر بعنوان دو جنس مخالف باهم حرف بزنن حتما یه رابطه نامشروع شکل میگیره واز اون جمله ادماییکه میگن خواهر با برادرش راه بره تو فکرت منحرف میشه .دوما همه اتفاقات روزمره زندگی برای حرف زدن و بحث کردن موردی نییت بنظرتون؟وبنظر شما خانم واقاییکه تو گروه های جهادی میرن شهرهای دیگه وکارمیکنن وخیلیم طول میکشه برگردن بنظرت خانواده هاشون باید چ فکری بکنن؟حتما وقتی برگشتن ازشون بپرسن تو این مدت درباره چی حرف میزدین اره ؟همیشه با دید مثبت به قضایا نگاه کن بدبینی فقط کارارو خراب میکنه حالا ک مجردی میگم شوهرم بکنی این دیدو نسبت بهش داشته باشی از دستش میدی

اولا اینکه شوهرت مث من نشه نشون میده یه ادم کند ذهنی و ذهنت محدود به یسری حرفاس ک شنیدی واینحوری بزر ...

آرام تر 

من کلی  دوست پسر دارم ک نه رابطه عاطفی با هم داریم نه چیزی 

ولی برای افراد متاهل رو نمیدونستم بعدشم سوال ساده بود شمام کنترل اعصابت رو بدست بگیر

آرام تر  من کلی  دوست پسر دارم ک نه رابطه عاطفی با هم داریم نه چیزی  ولی برای افراد ...

بخدا من همینجوری حرف میزنم چون صدام نیست نمیشه تشخیص داد عصبیم یاارام فقط بعضی کلماتو راحت میگم راستش من خانمم خیلی دوست اقا داره که باهاشون اصلا رفتو امدخانوادگی داریم و خودمم دوست خانم دارم اما همینکه میگم دوست خانم حتما بمعنی بد نیست نه راحت باش برای متاهلها راحتره دوست از جنس مخالف داشته باشن  میلا من خانمم همه فامیل میدونن دوست وهمکاراقا داره  وکسیم چیزی نمیگه انا شما الان برو تو خانواده بابات بگو من دوست پسر دارم کلتو میکنن پس متاهل بهتره دوستی و رفاقت چون میتونه ب دوستی خانوادگی هم تبدیل بشه اما شما نیچوقت نمیتونی دوست پسرتو بیاری  پیش خانوادت روشن شدی دوست عزیز؟؟؟

بخدا من همینجوری حرف میزنم چون صدام نیست نمیشه تشخیص داد عصبیم یاارام فقط بعضی کلماتو راحت میگم راست ...

بله اوکی