2777
2789
عنوان

لاک زدن پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6180 بازدید | 129 پست

اینجا به جای توضیح باید ی عکس میبود 

توضیحی ندارم فقط شک دارم ایا شما گی هستی؟🤐 کارت عادی نیس هر چند ممکنه دوس داشته باشی 

((اگه هم داری الکی میگی مهم نیس چون وقت به اندازه کافی داریم ))

اسی فقط لاک میزنی یا پشما رو هم میزنی؟؟😬😬😬

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اییییششششششش ! خیلی اشکال داره .

به خاطر خودت می گم ؛ با این کارای زنونه ات انتظار داری فردا یه خانم به عنوان یه مرد ببینت و بهت تکیه کنه ؟

زشته به خدا . خب با آرایشم قشنگ تر می شی به نظرت کار درستیه ؟ درضمن خودتو توجیه نکن که چون ترنس نیستم کارم ایرادی نداره . به هر حال از نظر روانشناسی کارتون ایراد داره . اگه علاقتون به لاک زدن اونقدره که نمی تونید کنترلش کنین حتما از روانشناس یا روانپزشک کمک بگیرین . قصد هیچ بی احترامی هم نداشتم ، صرفا نظرمو گفتم .

اوه اوه من حرفمو پس میگیرم هوو نمیخوام😂😂🤣🤣

چی؟؟؟؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
@نی_نی_یار_5     نی نی یار اینجور تاپیکا هم یعنی خیلی عادی هست تو این سایت چرا این اقایو ...

سلام عزیزم اصلا ممنوعه اینطور موضوعات برای اقایون همون موقع قطع شده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اصلا عیب نداره

من پسرم ولی مژه میکارم کرم میزنم سایه و خط چشم لنز و رژ گونه دماغمم عمل کردم رژ غلیظ و مات میزنم گوشواره میندازم.10 ساله موهامو نزدم رنگشون میکنم.ناخونامو بلند میکنم ( هم پا و هم دست) بعد لاک میزنم ( اغلب قرمز ابی سفید و سیاه). پامو حلقه میندازم.بیرون مانتو جلوباز میپوشم با تیشرت تنگ و کوتاه ( شکمم دیده میشه) سوتین میپوشم ( چون سینه ندارم) ساپورت تنگ و کوتاه و صندل ( برای دیده شدن لاک) یه شال بسیار نازک و طوری میزارم که قشنگ همه ی موهام معلومه اصلا اگار حجاب ندارم و از دوست پسرم لب میگیرم.با اینکه پسرم