درود مشتاقم بدونم دید شما دوستان راجب خوشبختی چی میبینید؟ چه وسیله ای برای رسیدن به او میدانید؟ نظرتان راجب زندگی چی هست؟ هذچی که مربوط این موارد میشه اینجا درمیان بگذارید. مرسی
جا نزدم خب هنوز که اختیار پولاشو ندارم خانواده خودمم نسبتا مرفه هستن اما من که صاحب همه چی نیستم اگه ...
صد تومن دستی داری بدی ؟😁
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
من با جواب دادن به سوال مشکلی ندارم اما اینجا چون عمومی هست میگم نگویید ولی چه نارحتی بپرسید من درخو ...
باشه بعدا صحبت میکنم