2777
2789
عنوان

آرزو کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 29 پست
آمین به همه آرزوهای خوبتون.منم از بس دعا کردم ازدواج کنم خسته شدم جان هر کی دوستش دارین دعا کنین یه ...

عزیز دلم بسپار به خدا ❤

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واسه همه آرزو سلامتی میکنم  همه سالم و سلامت کنار هم باشن  هیشکی غم نداشته باشه  ...

الهی خدای مهربون به حق فاطمه ی زهرا یه نی نی خوشگل وسالم وصالح به شما و همه ی منتظرا بده الهی به حق اسم الله دلت مثل من شاد شه وهمچنین برای تمام مردم دنیا

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
خدایا هدیه مارو هم بده دامنو سبز کن خداااا🙄🙄🙄

خدایا قسمت میدم به اسم مبارکت الله دامن این دوست عزیزمو سبز کن 😍نی نی سالم خوشگل 

من واین بوم نقاشی....🎨♥️

آرزو میکنم مردم ایران خیلی زود روی خوشی وسلامتی دنیارو ببینن

همه سالم و سلامت بمونن و دیگه کسی به خاطر این بیماری فوت نکنه و همه خوب بشن

آرزو میکنم خانواده خودم و همسرم همیشه سالم و سلامت بمونن

لطفا برای سلامتی پدر  و مادرم و برادرم یه صلوات میفرستین؟❤❤❤🌹

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
خدایا قسمت میدم به اسم مبارکت الله دامن این دوست عزیزمو سبز کن 😍نی نی سالم خوشگل 

وای عزیزم مرسی از دعای قشنگت انشالا ک خدا دل منم شاد کنه😘😘

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
خدایی اینقد خسته شدم دقیقا دیگه می سپارم به خودش هر چه بادا باد

عزییییزم انشالله چند ماه دیگه بیای اینجا و عکس دسته گل عقدت رو بزاری ما بیبینیم و خوشحال شیم

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
وای عزیزم مرسی از دعای قشنگت انشالا ک خدا دل منم شاد کنه😘😘

شاد میکنه شک نکن بهش ایمان داشته باش خدا صدتا درو میبنده یه درو باز میزاره بهش توکل کن مطمعن باش میشه من بهت قول میدم 

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
شاد میکنه شک نکن بهش ایمان داشته باش خدا صدتا درو میبنده یه درو باز میزاره بهش توکل کن مطمعن باش میش ...

فقط توکلم بهشه انشالا ک این سری رومو زمین نمیندازه حاجتمو میده امیدم به خودشه😊

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗