یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
خب من ک دهنمو باز نکردم بگم عطسه کن 😹 گفتم داشتم میخندیدم اونم بالا سرم بود یهو عطسه کرد رفت تو د ...
خب حد حدود و رعایت کنید ی بیماری دیگ درست نشه الان چینی ها بگن مگ ما میخواستیم خفاش مریض بخوریم ک کرونا داشته باشه اگ میدونستیم مریضه نمیخوردیم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
و در ضمن برای کسی که گفت دوستت عطسه کنه چندشه و جوگیر نشیم عزیزم بچه شما روت عطسه کنه چندشت میشه ؟؟ ...
انسان اشرف مخلوقاته تو گربه رو با انسان یکی میکنی متاسفم باید بر عکس میگفتی اگ سگ و گربه خوب بودن ک خدا ب اونا عقل میداد ک الان گرفتار انسان ها نشن هر چیزی و کسی جایگاهی داره بهمش نزنید ک مشکل ایجاد میشه
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
انسان اشرف مخلوقاته تو گربه رو با انسان یکی میکنی متاسفم باید بر عکس میگفتی اگ سگ و گربه خوب بودن ک ...
ابتدا شما تو مثال گربه رو با آنسان یکی کردی منم برای شما متاسفم جوابت بمونه زمانی ک حسی مشترک داشتی خانمی 😘 قلبی بزرگ برای همه موجودات داشتن نعمت عظیمیه شبتون اروم🌹
از نظر من همه حيوونا نعمتاى خدان:) و كارى با عطسه ندارم ايشون گفتن اييى از گربه بدم مياد چندش منم ...
درسته سگم خدا افریده اما پیامبر خدا گفته ک نجسه پس هر چیزی ک خدا افریده نعمت نیست من گربه رو با شیطان یکی نمیکنمااا اما مگ میشه گفت ک شیطان رو هم خدا افریده پس نعمته