2777
2789
خوب  فقط همدیگرو با فاصله ی  حداقل یک متری نگاه کردین که انشا الله

شاید قبل کرونا بوده😂😂😂😂😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه باحال بوده ازدواجت اونموقع همسرت چندسالش بود چه کوچولو بودی ازدواج کردی😍

همسرم22 سالش بود..😂😂 جسم به سنم بالای 30 میخورد😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من جرررررررر😂

عجب سعادتی داشتن عاقا داماد جا قحط بود عاخه طباخ😂😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
یه ساعته منتظریم ببینیم چی میشه داره جواب بقیه رو میده 😅😅😅😅😅

میخوام بدونم بعد دستشویی چه اتفاقی افتاد😂😂

همسرم22 سالش بود..😂😂 جسم به سنم بالای 30 میخورد😂😂😂

وای ننه دوتا فسقلی ازدواج کرده بودن😍خیلی خوبه ک. همه لحظه های خوب زندگیتون دو نفره بوده😍

بمونین برا هم

کنار هم پیر و چروکیده بشین

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
شاید قبل کرونا بوده😂😂😂😂😂😂😂

واسه ک رونا نمی گم که 

آدم بایست دستاشو حتما بشوره بعد از سرویس دیگه 

چه قبل کرونا چه بعدش

خیلی وحشتناکه آدم با کسی که از دستشویی تازه اومده و دستش خیسه دست بده ولی وحشتناکتر ش اینه که دست طرف خشک باشه

وای ننه دوتا فسقلی ازدواج کرده بودن😍خیلی خوبه ک. همه لحظه های خوب زندگیتون دو نفره بوده😍 بمونین ب ...

خخخ.😂😂😂 اره واقعا😬 فدای تو عزیزم..💗

😂😂😂🙏💗😘

واسه ک رونا نمی گم که  آدم بایست دستاشو حتما بشوره بعد از سرویس دیگه  چه قبل کرونا چه بع ...

وااای آره 😱😱😱بوی وحشتناکیم میده😷😨😨😰😰

فکرشم بده😂😂😂😂 خوب تفسیرش کردی  👍