خوب فقط همدیگرو با فاصله ی حداقل یک متری نگاه کردین که انشا الله
شاید قبل کرونا بوده😂😂😂😂😂😂😂
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای چه باحال بوده ازدواجت اونموقع همسرت چندسالش بود چه کوچولو بودی ازدواج کردی😍
همسرم22 سالش بود..😂😂 جسم به سنم بالای 30 میخورد😂😂😂
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عجب سعادتی داشتن عاقا داماد جا قحط بود عاخه طباخ😂😂
مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙. صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜 مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚 سیگار بکش! مست کن! بغض کن! ولی با آدم خر درد و دل نکن!!! وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم : ( اعوذ بالله من الچشمانت ) : ×
یه ساعته منتظریم ببینیم چی میشه داره جواب بقیه رو میده 😅😅😅😅😅
میخوام بدونم بعد دستشویی چه اتفاقی افتاد😂😂
وای ننه دوتا فسقلی ازدواج کرده بودن😍خیلی خوبه ک. همه لحظه های خوب زندگیتون دو نفره بوده😍 بمونین ب ...
خخخ.😂😂😂 اره واقعا😬 فدای تو عزیزم..💗
😂😂😂🙏💗😘
واسه ک رونا نمی گم که آدم بایست دستاشو حتما بشوره بعد از سرویس دیگه چه قبل کرونا چه بع ...
وااای آره 😱😱😱بوی وحشتناکیم میده😷😨😨😰😰
فکرشم بده😂😂😂😂 خوب تفسیرش کردی 👍