دعا میکنم هرچی از خدا میخواد بهش بده زندگی موفقی داشته باشه و بچه های سالم و صالح اللهم صل علی محمد و آل محمد
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
از دلم رد شد گفتم این ارزو رو بکنم ان شا الله خدا بهتون میده
ان شالله شما هم از خدا هرچی میخواید بهتون بده وسرمایه تون رشد خوبی داشته باشه 😉😉اینم از دل من رد شد حالا نمیدونم درسته یا نه شاید زیاد درگیر سرمایه و بورس شدم بخاطر اونه
من آرزومیکنم نفربعدی توسال جدید ازنظرمالی اوکی بشه،وبچه داربشه،ازنظر روحی و احساسی همیشه ساپورت بشه و عاقلتربشه،هیچکدوم از عزیزانش و عزیزایه عزیزانش کرونا نگیرن وهییییچ استرسی بهش واردنشه و خوشبختیه واقعی رو با تمام وجودش حس کنه.
(شروع ازمهرماه۹۹) وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪