2777
2789

الهی خداوند آرزوهای همتونو برآورده کنه 😭😭😭

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺

💐پروردگارا

🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از خودش، خانواده اش بحق بیمار کربلا شفای عاجل عنایت بفرما

🌸در جمع ما اگر خواهری اولادی ندارد بحق علی اصغر (ع) اولاد سالم و صالح عنایت بفرما

🌸در بین ما هرکس آرزوی زیارت دارد در دنیا زیارت اهل بیت (ع) و در آخرت شفاعت اهل بیت (ع) روزی اش قرار بده

🌸دربین ما اگر مادری جوانی در خانه دارد بحق جوانان کربلا به راه راست هدایت کن و مشکل ازدواج وبیکاری جوانانمان رفع بفرما

🌸بحق موسی بن جعفر(ع) زندانیان آزاد و به آغوش خانوادهاشان برگردان

🌸بحق مسافران کربلا سفر مسافرین بی خطر بگردان

🌸در بین ما اگر مادری مسافر کوچولویی در راه داره ان شاءالله به سلامتی فارغ بشه وخودش و فرزندش را در پناه خودت حفظ بفرما

🌸پروردگارا همه ی ما را از غرور و حسد و خودخواهی و لذت های حرام دنیا دورکن و درپناه خودت حفظ بفرما

🌸دعای خیرما،درحق دوستان و دعای خیر دوستان درحق ما به آمین اجابت برسان

🌸هرکه را ما از دعای خویش فراموش کردیم یارب تو از فضل و بخشش ورحمت خویش فراموش نکن

🌸💚آمـیــن ای رب  مهـــربان💚🌸

💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚

🍃🌺

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺 💐پروردگارا 🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از ...

توروخدا برای حاجت خواهرم ام یجیب ویه صلوات بخونین خیلی خیلی گرفتاره😢😢😢😢انشالله بحق این شب عزیز حاجت روابشید 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

توروخدا برای حاجت خواهرم ام یجیب ویه صلوات بخونین خیلی خیلی گرفتاره😢😢😢😢انشالله بحق این شب عزیز ح ...

اتفاقا خوندم  دیگه بغضم شکست بازم برات میخونم

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
برای اینکه مشکلات و گرفتاری های خواهرم و شوهرش رفع بشه و خدا سلامتی شوهرخواهرم رو برگردونه بگید یازه ...

الهی آمین خوندم عزیزم

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺 💐پروردگارا 🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از ...

الهی امین

اینو خوندم اشکم جاری شد😭

ان شاءالله خدا گرفتاری و غم همه رو برطرف کنه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

چرا گریه عزیزم 

برا هموطنامون دعا کنیم 

♥ ♥ ♥ 

امیدوارم بحق همین شب عزیز

شر بیماری و گرونی و سایه های سیاه از سر کشورم و مردم خوبم کم بشه

ان شاء الله آرامش امنیت شادی و عاقبت بخیری بشه سهم تک تک هموطنامون بگین آمین

♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

آمییییییین♥️♥️♥️

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️
چرا گریه عزیزم  برا هموطنامون دعا کنیم  ♥ ♥ ♥  امیدوارم بحق همین شب عزیز شر بیمار ...

نمیدونم چرا ولی گریه م گفت آمین آمین 

نمیدونم چرا ولی گریه م گفت آمین آمین 

فداتون بشم 

فدای تک تک هم وطنام بشم

هیچکدوم از این روزا حق ما نیست میدونم

ولی میگذره ♥️دعا کنیم و به خدا توکل کنیم 

انرژی مثبت بدیم 

اینقد تو دل هم هراس نندازیم

من مطمئنم اینم خیلی زود میگذره ♥️🙏