2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب  ۱۱ دادی  باید ۴ ساعت بعدش میدادی دیگه   و  حساب کنی ۴ ساعتی یه بار به ...

حواست باشه دست به پاش نزنی چون   پاش متورمه   درد  میکنه   بهش شیر بده تبش فروکش میکنه قطره هم که گفتم بده 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
میدم میترسم بخوابم وا نداره به خدا انگار داغونم 

نترس عزیزم یه مادر باید خیلی قوی باشه ایجور که زود پیر میشی دختر ساعت رو کوک کن بیدار شی دو ساعتی یه بار اگه خیلی نگرانی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
وا ي واكسنه ديگ كار خاصي قرار نيس بكني ك روز اول حوله خنك بذار رو پاش هم تب نميكنه هم جاش كمتر درد م ...

میدونم من انقد ترسو شدم جدیدا اخه همیشه مامانم همیشه همراهم بود ولی شب رفت تنها شدم 

میدونم من انقد ترسو شدم جدیدا اخه همیشه مامانم همیشه همراهم بود ولی شب رفت تنها شدم 

الان نترس من فعلا بیدارم کنارتم 😀😀😀

نترس عزیزم یه مادر باید خیلی قوی باشه ایجور که زود پیر میشی دختر ساعت رو کوک کن بیدار شی دو ساعتی یه ...

اهان مرسی گلم ! قوی بودم ولی خ‌ونه تکونی این مریضیا و مشکلات خستم کرد کلافه شدم! مرسی توضیح دادی  

مرسیییییییییییییییی گلم    

😍 قوی باش   اصلا هم نگران نباش  همون چهار ساعتی هم که قطره بدی دیگه تب نمیکنه  اصلا جای نگرانی نداره فقط حواست باشه بغلش میگیری شیر بدی پاشو تکون ندی چون بیشتر بیقراری بچه ها بخاطر درد پا هست   فردا هم جای واکسنشو  حوله گرم بزار 

اصلا نگران نباش. ساعتت کوک کن که مدام بیدارت کنه خوابت نگیره. منم تا چهارماهگی با مامانم بودم .مجبور شدیم بیایم شهر دیگه وقتی تنها شدم حس میکردم نمیشه ولی شد. تنها بودنم خیلی قوی و مستقلم کرد. تازه همسرمم اکثر اوقات نبود و فقط دو روز در هفته کنارم بود. مادر که میشی شیر میشی. فقط انرژی خودت برا خونه تکونی خرج نکن. با استراحت بچت استراحت کن

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری