2777
2789
عنوان

فقط چهارده روز در خانه بمانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی میرن سفر کجان که بخونن

سفرن دیگه. نت را قطع کردند و دارند فعلا صفا می کنند 😔

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اونا کلا عقل ندارن

هموما عامل شیوع شدن تو کل کشور کاش بفهمن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سفرن دیگه. نت را قطع کردند و دارند فعلا صفا می کنند 😔

اصلاذنمیتونم درکشون کنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من حاضرم بمونم فقط آذوقه داشته باشم مث اصحاب کهف بمونم بعد بیام بیرون ببینم کرونایی نباشه بگن عه ای ...

ن شب ها خواب ندارم از استرس 

امکانش نیست برام مثل اصحاب کهف بشم 😔

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

فرضا خانمهای خانه دار و سالمندان  افرادی که کسب و کار اینترنتی دارن و بچه ها و دانشجوها تو خونه باشن حتی مشاغل آزاد هم تعطیل کنن

تا وقتی اداره ها و سیستم حمل و نقل فعاله فایده ای نداره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

محل کار رعایت میکنن پخش نمیشه بیشتر تو جاهای شلوغ مثل بازار امکان پخش داره محل کار مردم ضدعفونی میکنن رعایت ميکنن

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
این یه چالشه و مردم باید رعایت کنن نه اینکه صف بکشن به طرف شمال

والا ما تابستون یه شمال رفتیم و برگشتیم 7 تومن خرجمون شد. نمیدونم این همه متمول از کجا میجوشن که هرهفته شمالن... از یه هفتشونم نمیگذرن😒

اصلاذنمیتونم درکشون کنم

من از شدت استرس با خودمم دست نمیدم 

روزی ده بار گوشیم را ضد عفونی می کنم 

واقعا نمی فهمم چطور این قدر راحتند 

2790
2778
2791
2779
2792