2777
2789
عنوان

عیددیدنی

218 بازدید | 24 پست

سلام دوستان واقعا تو این اوضاع میشه به فکر لباس عید و خرید عید بود؟واقعا عیددیدنی هم میخواید برید؟چین نزدیک به دوماهه هنوز پاک نشده اونوقت واقعا به فکر لباس عید و عیددیدنی هستید؟خواهشا اگر بیرون رفتنتون لزومی نداره نرید به خاطر خودتون بچه هاتون و عزیزانتون و اون عزیزانی که در کادر درمانی دارن زحمت میکشن

من‌ آذر ماه خریدامون و کردم..ولی همه ش میمیونه داخل کمد تا روزی که کرونا ریشه کن‌بشه..نه جایی میرم نه کسی رو میپذیرم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههههی  چی بگم اخه ...اینهمه   خودم  رعایت میکنم  ی عده  بیشعور  دورم  ریختن  

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
امسال یه عید متفاوت رو فقط با خانواده خودمون توی خونه خودمون تجربه میکنیم 

ببخشید ی سوال وزنتونو چطور ثابت نگه میدارید ؟؟با توجه ب امضاتون گفتم 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد ..‌.
دست از سر همدیگه بردارید توروخدا اچنی ک بخواد بره با حرف شما پشیمون نمیشه

دست از سر هم برداریم؟خودمون به خودمون رحم نمیکنیم اونوقت که یه چیز گنده میشه میایم میگیم ای سران مملکت ای مسئولین واقعا تعجب میکنم اینهمه تاپیک خرید عید میبینم تو نی نی سایت

دلمون به عید خوش بود که اونم اینجور شد خدا لعنت کنه چینیهای آشغالخور رو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دست از سر هم برداریم؟خودمون به خودمون رحم نمیکنیم اونوقت که یه چیز گنده میشه میایم میگیم ای سران ممل ...

فقر فرهنگی یعنی همین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”