2777
2789
چی گفته؟ من نشنیدم

بهتره نشنوی من از وقتی شنیدم منتظر مرگمم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایعس بابا صداگذاری که این روزا کاری نداره

اره همچی شایعه هس

خوش باشیم بهتره

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
بله متاسفانه 🔴مبتلایان کرونا به ۲۴۵ رسید/ فوتی‌ها ۲۶ نفر 🔹براساس اعلام وزارت بهداشت درمان و آ ...

اره تو کانالش دیدم

ولی میگن بدتره نمیگن؟؟😥

ها دلبر عشق و عاشقیه دا ها دلبر شه یار مازرونیه دا 
جدی ؟چی گفته ؟

از اوضاع داغون

از تعداد فوتی ها و مبتلاها

از خیلی چیزای دیگه 

داره با گوشی حرف میزنه 

نمیدونم‌چی صداشو ضبط کرده و پخش

خییییییلیییی صدای لو رفته حریر چی همه جا پخش شده 

تقلبی بود. و گرفتنش کسی که ویس رو درست کرده بود.  خدایی مردم  کشورای دیگه هم اینقدر فعالن برای درست کردن شایعه و پخش کردن.  واقعا  شعور هم چیز خوبیه. بعد انتظار داریم که ما هم پیشرفت کنیم

#قدس_خونبهایت
از اوضاع داغون از تعداد فوتی ها و مبتلاها از خیلی چیزای دیگه  داره با گوشی حرف میزنه  ...

وای اره الان شنیدم ،شاید صدای اون نباشه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
اره منم هرچی منتظر موندم نگفتم

الان گفتن جمعا از دیروز تا الان 100 نفر دیگه اضافه شدن تفریبا تو هر استانی یکی دو نفر بود تازه خود سخنگو گفت این آماریه ک ما بر اساس کیت های تشخیصی میگیم و اینکه ینفر که مبتلاست مراجعه میکنه به یه جا و اونجا کیت تشخیص نیست و نمیتونن صد درصد بگن کرونا داره و اسمشو تو سیستم ثبت کنن اونارو امارشونو نداریم 😫😫😫

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤