2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخان رشت رو قرنطینه کنن؟

نه کی گفته؟ 

مرکزش قرنطینه نکردن زورشون ب رشت رسید؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

😂😂😂😂😂😂😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

🔸سرگیجه و حالت تهوع دارم ایشالله که حامله ام😐

🔹کرونای عزیز! ما تو هیچی باهم وجه مشترک نداریم،حتی تو اسمت هم خیلی با کلاس تر از اسم منه!

ما به درد هم نمیخوریم،نزدیک من نیا

من فکرامو کردم تصمیممو گرفتم، انتخاب من اسهاله🚶🏻‍♂😂

🔸هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم مرگمون هم "made in china" باشه😕

🔹هر ایرانی یه “حس می‌کنم گلوم امروز یه جوریه”😶

🔸-وای چقدر سرم درد می کنه

+کرونا گرفتی😯

-حالت تهوع دارم :/

+ کرونا نباشهههه😰

- دلپیچه نمی ذاره از تو توالت بیام بیرون

+کرونااااااا😱

-چی؟!

+کروناااا🙆‍♀

-کجا؟!

+کرونااااا🏃‍♂

🔹توالت بودم بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته، درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو😐🖐

🔸کرونای عزیز اول رفتی قم زیارت، بعد اومدی گیلان سیاحت، تور زیارتی سیاحتی راه انداختیا کلک 🙃

الان استان های ایران همه دارن باهم میخونن بغلی بگیر

چی رو بگیرم؟

کرونا رو

چیکارش کنم؟

بده بغلی

l 💯

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
راسته اوضاع وخیمه؟؟😰

خییییییلیییی

صدای لو رفته حریر چی همه جا پخش شده 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
راسته اوضاع وخیمه؟؟😰

بله متاسفانه

🔴مبتلایان کرونا به ۲۴۵ رسید/ فوتی‌ها ۲۶ نفر

🔹براساس اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۲۴۵ نفر در سراسر کشور رسیده است.

🔹این در حالی است که تعداد فوت شدگان ناشی از ابتلا به این ویروس به عدد ۲۶ نفر رسیده است.
#کرونا

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.