2777
2789
دست دخترس بچه من موندم چرا پسره نمیره دختر رو بگیره بعد طلاقش بده

دختره خانواده نداره ینی؟

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
مگه کرم میتونه خودش باخودش.😬

کرم خاکی هم تخمدان هم بیضه لقاح دو طرفه است اما کرم پهن خودباروری داره

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا قانون دم پسره رو میچینه

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
دست دخترس بچه من موندم چرا پسره نمیره دختر رو بگیره بعد طلاقش بده

دختره باکره بوده؟ازمایش باید بدن معلوم میشه مگ الکیه بگ من نکردم. 

اگ دخترو نمیخان قلط میکنن باش رابطه داشته باشن 

💚
پس خروس واسه چیه؟😆

صبا بیدارش کنه به بچه شیر بده  

خانواده دختره چجوری بچه رو قبول کردن؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
هر نفر یه پولی دستش باشه بزارین دهن استارتر انگار حرفاش پولیه تاپبک زدی مثل آدم توضیح بده اهوم! ...

زنا

تامام

پولاتم بزار جیبت

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
استارتر#   بنظرت صیغه محرمیت خوندن؟؟ اگه نخوندن که اون بچه حرامزادس🧐 و اگه بزرگ شه حق ازدو ...

کثافت گرفته جامعه رو

کثافت گرفته بخداااا

الان اکثر بچه هایی ک میدن بهزیستی اینجورین

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

دلم برا بچه هه می سوزه

خنگا ینی نفهمیدن دختره باردار شده؟ چرا سقط نکردن خو

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟