2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من مسافرت میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 90 پست
اون اگه ب این چیزا فکر میکرد ک هوس مسافرت نمیزد ب سرش

نرو من خانوادمو از شهریور ندیدم قرار بود مثل هرسال عید بریم که خودم کنسل کردم 😥

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
با کدوم منبع داری حرف میزنی عزیزم  اینا همه اش چرته  تو همون چین هم کلی بچه فوت شده  ...

من آمار جهانی چین رو دیدم. شما با کدوم منبع حرف میزنی؟؟؟

بچه ی زیر ۱۰ سال یه نفر هم نمرده از کرونا.

سرچ کن تو گوگل، منابع انگلیسی سازمان جهانی بهداشت رو ببین

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطي داره ؟! مگه خبرا نميخوني اكثرا كه گرفتن خوب شدن مرخص شدن و احتمالا تا عيد ايشالله همه خوب مي ...

عجب!! اون آماری که ما شنیدیم اکثرا فوتی داشتن حتی همون پرستاره بیچاره که 25 سالش بوده، خواهشا این روزا چشمامونو بیشتر باز کنیم

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
همین دیروزپریروز یه پرستاره تولاهیجان فک کنم 28سالش بود فوت کردبدون هیچ ببماری.بعدشم مادراینجوریه دی ...

عزیزم میگم نگرانی برا بچه، توجیه علمی نداره

واااای فک کنم بار صدم باشه که دارم نی نی سایت اینو میگم: بچه های زیر ۱۴ سال هیییچکس تا حالا فرم شدی ...

عزیز جان از نفرات اولی ک توی چین مبتلا شد ی نوزاد بوده. بعدم این پرستار طفلی ک فوت شده با رعایت همه موارد پنج سال از منم کوچیکتر بوده😐😔

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
واقعا اینایی ک بیخیالن فازشون درک نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😞 بفکر سلامت خودتون باشید لامصباااا

حرف سلامت خودشون تنها نیست. با پخش کردنشون سلامت خیلیای دیگه به خطر میندازن

لطفا لایک نکنید.
دقیقا کیا مرخص شدن ؟

⭕خبر خوش کرونایی/ترخیص 30 بیمار مبتلا به کرونا در قم

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه روند بهبود و ترخیص بیماران مبتلا به کروناویروس با افزایش روبه رو بوده است، خاطرنشان کرد: طبق اخباری که امروز به دست بنده رسیده است حدود ۳۰ بیمار مبتلا به کروناویروس جدید در استان قم بهبود یافته و از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند./ ایسنا

@ak  hbarFori

hair coloris ~ hair keratin 
فعلا باهاش بحث نكن بزار براي خودش برنامه بچينه كو تا عيد متاسفانه آمار هاي جديد خيلي از معا ...

اتفاقا خودمم ب همین فکر کردم اصلا شاید تا اونموقع نظر خودش عوض شد

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
عجب!! اون آماری که ما شنیدیم اکثرا فوتی داشتن حتی همون پرستاره بیچاره که 25 سالش بوده، خواهشا این رو ...

کلمه ی اکثر، یه بار معنایی مشخص داره. یعنی بیشتر از نصف. واقعاً بیشتر از نصف مردن؟ چرا الکی حرف میزنین؟

فقط بی خودی جنگ روانی راه میندازین

من الان یه هفته هست اومدیم شهرستان

اینجا امن تره

هیچ مورد مشکوکی نداشته

ولی شیراز وضعش داره بد میشه

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.