2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به آخرش فکر نکن... چون روی رفتارت یه تاثیری میذاره که طرف و فراری میده... 

چکار کنم که بهم نزدیک بشیم اونم دوستم داره

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
منم دوس بودم الانم دوساله عروسی کردیم😍

ای جاااان من موندم چکار کنم که تو زندگیمموندگار بشه

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
خب اگه واقعا عاشق هم باشید چرا که موندگار نشه:؟؟

اخه موندم چرا نمیاد جلو موندگار بشه   شرایطش اوکی حالا من شاید یکم شرایطم اوکی نباشه از اولم حرفمون ازدواج بوده نه دوستی ولی خب الان سال 4

اخه موندم چرا نمیاد جلو موندگار بشه    شرایطش اوکی حالا من شاید یکم شرایطم اوکی نباشه از ...

نمیدونم والا شرایط سخت شد

آخه مام از اول قصدمون ازدواج بود فقطم 4 ماه باهم دوس بودیم

نمیدونم والا شرایط سخت شد آخه مام از اول قصدمون ازدواج بود فقطم 4 ماه باهم دوس بودیم

نه اخه ما تو نت اشنا شدیم 

نمیدونم والا شرایط سخت شد آخه مام از اول قصدمون ازدواج بود فقطم 4 ماه باهم دوس بودیم

بعدش 2سال بدون دیدن هم فقط چت میکردیم علاقه هم نبود بعد از دیدن همو اینا علاقه بوجود اومد چون دوتاشهر جدا بودی الان 4سال همو میشناسیم ولی کلا دوساله علاقه بینمون

امشب از خدا بخواه که هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته😍

انشالله هر چی خدا بخواد کاش منم بهش برسم اگه اونم بخوادم

امشب از خدا بخواه که هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته😍

انشااله که شماهم کنار همخوشبخت باشید ازدواج با عشق عالیه عالی

فداتشم امیدوارم توام تجربه کنی

کاش بشه البته از دست رفتاراش شاکی ام هم هستم گاهی حس میکنم اصلا دوستم نداره