2777
2789

با اکیپ و طرفدار جمع کردن معروف میشی ..

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمق.را.معروف.نکنیم#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
بعضیاشون درک و منطق و سوادو اطلاعات بالا دارن و با صبوری جواب میدن و تو ذهنها میمونن ولی بعضیا مثل ک ...

موافقم😐

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من حس میکنم خودشونو دست بالا میگیرن‌و درد دل اینا نمیکنن به درد دل کسیم توجه نمیکنن  فقط تو تاپ ...

منظورت کاربر دخی اون کلا توتایپکامیاد فخرفروشی و نمایش دادن خودش اصلنم دردول دل نمیکنه به شوهرای بقیه هم توهین زیاد میکرد دیگه از وقتی نی نی یار چندبار ترکوتدش توبه کرده😂

نمیخوام‌معروف شم میخوام یاد بگیرم تو زندگی واقعی بکار ببرم

تو رندگی واقعی پاچه خواری و قربون صدقه رفتن جواب میده کلا سرزبون الکی ریختن خیلی جواب میده ... 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

میل ب محبوبیت تو وجود همه هست 

اما اینجا دنبال معروف بودن اگ باشیم خیلی مسخرست 

من خودم ب شخصه واقعا عاشق کاربرایی مث گومبولی هستم ک خیلی خانوم و با شخصیت هستن 

اما شخصیتم جوریه ک همه چیز و ب مسخره میگیرم و میخندم 😐

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

منظورت کاربر دخی اون کلا توتایپکامیاد فخرفروشی و نمایش دادن خودش اصلنم دردول دل نمیکنه به شوهرای بقی ...

نه اصلا من کاربر هارو نمیشناسم زیاد یکی دونفرو میشناسم.ولی این ی اطلاعات کلیه چون گروه های تلگرامم اینجور افراد معروف ترن