2777
2789
من هستم سیگنال های خرید فروشم ازیه پیچ اینستاگرام میگرم واقعا خوب بوده تاالان  البته عرض اولیه ...

تازه میخوام شروع کنم ۳۰۰۰۰۰ تومن دارم و فقط عره تولیه میخوام بخرمو بفروش

م داداش

ت راضیه؟لطفا یکم از تجربیاتت بم بگو خیلی مشتاقم بدونم راجبش.سودش بیشتره بانکه برام؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه خودت مستقیم وارد بورس بشی.  باید توی سایت سجام و آگاه ثبت نام کنی.بعد بری برای احراز هویت.

بهت کد بورسی میدن برای فعالیت مستقیم.

ریسک بالایی داره نسبت به صندوق ولی اگر وارد باشی سود بشتری داری.بدونی کی خرید و فروش کنی خیلی خیلی مهمه

اینکه خودت مستقیم وارد بورس بشی.  باید توی سایت سجام و آگاه ثبت نام کنی.بعد بری برای احراز هویت ...

ببخشید منم مبتدی ام چندتا عرضه اولیه خریدم ولی میخوام شنبه یه سهم بگیرم یکم سود کنه زود بفروشمش ولی هرچی به سهم ها ونموداراشون نگاه میکنم نمیتونم تشخیص بدم کدومو خریدن بهتره؟معمولا معیار کلی برای خریدوفروش یک سخم چیه؟سهم هایی که روز قبل مثبت شدن رو باید خرید یا اونایی که منفی شدن؟یه سوال دیگه اینکه سهم هایی که اصلا صف فروش ندارن و5درصد مثبت هستن رو نمیشه خرید؟

اینکه خودت مستقیم وارد بورس بشی.  باید توی سایت سجام و آگاه ثبت نام کنی.بعد بری برای احراز هویت ...

چند روز پیش سک آقایی گفت درباره بورس میتونه کمک کنه

از اینجا رفتیم کانال ت لگرام  

داره راهنمایی  میکنه البته هیچی نمیخواد در ازاش 

الان یکم‌دو دل شدم آخه هممون  تازه واردیم  و گفته سجام و آگاه ثبت نان‌کنیم فعلا تا مراحل بعد رو بگه 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

[QUOTE=126011932]ببخشید منم مبتدی ام چندتا عرضه اولیه خریدم ولی میخوام شنبه یه سهم بگیرم یکم سود کنه زود بفروشمش ولی ...[/QUOTE

بخدا سوالت خیلی کلی هست.

یه سری سایتا و افراد هستن سیگنال میدن.که مثلا فلان سهمو کی بخری، کی بفروشی.

همسرم خیلی وارده . ولی تلاش کرده و مطالعه کرده.

منم خیلی از نمودارا سردرنمیارم

من ماه گذشته سه تاعرضه اولیه خریدم 450تومن شد هرسه رو همدیگه.تاالان حدود280تومن سود داده

عرضه ی اولیه همییییشه سود داره یا ضرروم میکنی؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤