ی ویروسی هم اومده که فقط تب و هیچ علایمی دیگه نداره و با تب بر کنترل میشه نگران نباشید کرونا نیست
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀 اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
سلام عزیزم از کسی که خیلی مومن هستش شنیدم دستت رو بزار روی قلبش ۷ بار سوره حمد و بخون انشالله بلا ازش دور میشه و دعای مرحوم ایت الله احمد خانساری که برای بیماری واگیر دار هست سرچ کنی میاد طولانی هم نیست با اعتقاد کامل بخون انشالله امشب خوب خوب میشه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
این ویروس تب اصلا ویروس خطرناکی نیس و هیچ علایمی جز تب نداره و برطرف میشه
بعد کرونا هم ویروس خطرناکی نیس انقدر ازش نترسید و گندش نکنید فقط ی مقدار گروه حساس و افراد و سالخورده و مریض باید بیشتر مراقب باشند
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀 اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍